Kempeleen Lentopallo

Tobias

Kempeleen Lentopallo on tehnyt hyvää yhteistyötä Gutzin kanssa vuodesta 2012 lähtien. Olemme saaneet hyvin mukaan meidän kaikki perheet ja joukkueet markkinoimaan ja myymään laadukkaita Gutz-tuotteita ja näin olemme saaneet hankittua rahaa mm.  PowerCup- turnaukseen osallistumista varten. PowerCup-turnauksessa olimme viime kesänä (2019) mukana 25:llä joukkueella, joten matka- ja majoituskuluihin (4 vrk) tarvittiin kohtuullisen paljon rahaa.

Kuvassa on tytöt vasemmalta oikealle:
7. Nenna Hakola, 13 Petra Petänen, 17 Roosa Väyrynen, 1 Asta Harjula ja 11 Sofia Sorvoja

Kempeleen Lentopallo ry  on juniorilentopalloiluun erikoistunut urheiluseura. Seurassa on ollut kuluneella kaudella 2019-2020  joukkueita yli 30 ja  aktiivipelaajia lähes 200. Perheitä on mukana noin 150. Ikäluokat alkavat esikouluikäisistä aina tuonne 17-18 vuotiasiin asti. Valmentajia ja apuvalmentajia on noin 40.
Kempeleen Lentopallo on Suomen suurin juniorilentopalloseura. Suomen Lentopalloliitossa on jäsenseuroja kaikkiaan lähes 400 lentopalloseuraa. Liikumme turnaus- ja kilpailumatkoilla koko Suomen alueella aina Inarista Helsinkiin ja Joensuusta Vaasaan.
Kempeleen Lentopallosta on ollut useana vuonna junioreita mukana myös junioreiden maajoukkueissa, niin on myös kuluneena vuonna.

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Gutzin laadukkaisiin tuotteisiin.  Myös ko. tuotteita meiltä ostaneet, Kempeleen Lentopallotoiminnan ulkopuolella olevat perheet, ovat kiitelleet Gutzin tuotteiden laatua. Lisäksi Gutzin logistinen toiminta, kohtuullisen suurten pakettimäärien toimittamisessa oikeilla sisällöillä oikeaan osoitteeseen, on ollut erinomaista.
Pyrimme järjestämään myyntikampanjan kaksi kertaa vuodessa, aina keväisin ja syksyisin. Kampanjoista saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan junioreidemme hyväksi, ja näin olemmekin pystyneet pitämään harrastajien kausimaksut kohtuullisella tasolla moneen muuhun harrastukseen verrattuna. Gutzin myyntituottoja olemme käyttäneet mm. liikuntasalien vuokrien maksuun ja useana vuonna myös  lentopallojunioreiden suurtapahtuman PowerCupin matkakulujen maksuun. Toivomme hyvän yhteistyön jatkuvan ja toivomme Gutzilta edelleen erinomaista uusien tuotteiden kehittämistä ja myyntiin tuomista.