HAE TUKEA YHDISTYKSELLE

JATKUVA ja tuottava YHTEISTYÖ KANNATTAa

​Me Gutzilla uskomme elinvoimaiseen seuratoimintaan, jolle ovat ominaista esikuvat ja hyvät arvot ja jossa on tilaa kehittymiselle, ystävyydelle ja naurulle. Uskomme seuratoimintaan, johon kaikki ovat tervetulleita ja johon kaikilla on varaa osallistua. Gutz varainhankinta on tehty juuri teidän tarpeisiinne ja se on sekä helppo että nopea tapa kerätä rahaa joukkueelle, koululuokalle sekä koko yhdistykselle.

Meiltä on helppo tehdä ostoksia, ja kysyttyjä tuotteitamme myymällä urheiluseurojen ja yhdistysten on helppo kerätä varoja toimintaansa niin, että jokaisella pelaajalla ja oppilaalla on mahdollisuus osallistua pelaajamatkalle tai luokkaretkelle.

MICHAELA LINDQVIST
Country Manager Finland

bubble_4

Kun tulette mukaan koko urheiluseuran tai vanhempainyhdistyksen voimin varainhankintaamme, voitte hakea seuratukea vuosittaiseen yhteistyöhön, joka tuo jatkuvan tuoton kassaan. Tämä sopimus on arvokas etu, joka tuo vakautta ja mahdollistaa suunnitelmallisen taloudenpidon. Tämä säännöllinen tulonlähde voi auttaa rahoittamaan erilaisia projekteja, investointeja ja toimintaa, joka hyödyttää koko yhteisöänne.

Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan tukirahan mahdollisuudesta seurallenne.
michaela.lindqvist@gutz.fi

Gutz varainhankinta on helppo ja nopea tapa kerätä rahaa joukkueelle tai luokalle, ja lisäksi se vahvistaa yhteenkuuluvuutta!

GUTZ VARAINHANKINTA
ON HELPPO JA NOPEA!

Tulkaa mukaan!

Gutz varainhankinta tarjoaa helpon ja nopean tavan kerätä varoja urheilujoukkueille, koululuokille ja kokoseuralle / vanhempainyhdistykselle. Uskomme vahvasti elinvoimaiseen seuratoimintaan, järjestämällä varainhankintakampanjan voit paitsi tukea joukkueiden toimintaa myös luoda yhteenkuuluvuutta ja tiimihenkeä yhteisössäsi. Varainhankinnan avulla voimme varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus harrastaa ja kokea liikunnan iloa.

Valikoimastamme löytyy laadukkaita tuotteita, jotka ovat helppoja myydä ja tuovat hyvän myyntituoton ryhmällesi. Haluatteko myydä laadukkaita ja haluttuja treenivaatteita, alusvaatteita ja sukkia? Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.

Olemme täällä auttaaksemme teitä joka askeleella varainhankinta- prosessissa. Tarjoamme käytännön vinkkejä myyntiin, markkinointimateriaaleja ja henkilökohtaista tukea, jotta kampanjasta tulisi mahdollisimman menestyksekäs.

gutz_påse_låda

Gutzin tuotteet ovat kysyttyjä ja laadukkaita tuotteita arkeen ja urheiluun koko perheelle.

Gutz varainhankinta on helppoa

 

LAADUKKAAT JA KYSYTYT TUOTTEET

 

Yksinkertaista ja helppoa ansaita rahaa laadukkailla ja kysytyillä tuotteilla, joita kaikki tarvitsevat ja on joka tapauksessa ostettava jostakin. Gutz varainhankinta ei ainoastaan auta ansaitsemaan rahaa vaan myös yhdistää joukkuetta ja luo yhteenkuuluvuutta. Kolmen viikon rajatulla ajalla oleva varainhankintakampanjamme on täysin riskitön ja tuottava. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista apua ja tukea, jotta varainhankintanne onnistuu. Kokeile sinäkin ja näe, miten helppoa varainhankinta voi olla!

Selaa tästä uutta kuvastoa!

HELPPO VARAINHANKINTA
UUDEN nettikaupan AVULLA!

Tutustu uuteen verkkokauppaamme, joka on suunniteltu intuitiiviseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Tarjoamme kätevän työkalun varainhankintaan, jotta sekä myynti että ostaminen olisi entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Tavoitteenamme on helpottaa saavuttamaan varainhankintatavoitteesi, olipa kyseessä sitten urheiluseura, vanhempainyhdistys tai muu yhteisö.

Verkkokauppamme on suunniteltu siten, että tuotteitamme on helppo myydä varainhankintatarkoituksessa joukkueiden hyväksi. Tarjoamme helppokäyttöisen ja käyttäjäystävällisen alustan, jonka avulla voit hallinnoida myyntikampanjaa tehokkaasti ja seurata myyntituloksia reaaliaikaisesti.

Myyjän omassa nettikaupassa asiakas syöttää tilauksensa itse helposti missä ja milloin tahansa. Jaa nettikauppalinkkiä ja tuttavat pääsevät itse tilaamaan tuotteita. Tilauksesta ei veloiteta toimituskuluja, ja tuotteet toimitetaan suoraan myyjän kautta valmiiksi pakattuina, mikä tekee ostokokemuksesta sekä varainhankinnasta entistäkin sujuvamman ja vaivattomamman.

 

Tutustu valikoimaamme ja aloita varainhankinta yhdistyksesi hyväksi keräämällä varoja jo tänään! Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi ja autamme mielellämme saavuttamaan varainhankintatavoitteenne!

Gutz varainhankinta nettikauppa

Varainhankinta ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kerää tilauksia jakamalla nettikauppalinkki kaikille tutuillesi.

bubble_1 copy

ALOITA

Käynnistä koko seuran yhteinen varainhankintakampanja ottamalla yhteyttä michaela.lindqvist@gutz.fi niin avaamme kampanjan teille.

Kampanja alkaa nyt!

bubble_2 copy

KERÄÄ

Joukkueiden jäsenet / oppilaat keräävät tilauksia helposti ja kätevästi jakamalla omaa nettikauppalinkkiään kaikille tutuilleen.

Olette jo puolessavälissä!

bubble_3 copy

JAA

Tilaus saapuu, ja nyt on aika toimittaa paketit ostajille. Joukkueiden jäsenet / oppilaat keräävät maksut kun toimittavat tuotteet ostajille.

Kampanja on melkein valmis!

bubble_4

TULOS

Joukkueet / luokat ansaitsevat 5€/paketti. Voit seurata joukkueiden / luokkien myyntiä reaaliajassa yhdistyksen hallintasivulta.

Valmista tuli!

Osallistu kolmen viikon varainhankintakampanjaamme – riskitöntä ja tuottavaa! Hyödynnä mahdollisuus ja kokeile, kuinka helppoa VARAINHANKINTA voi olla!

 

Haluatko toteuttaa ikimuistoisia kokemuksia ja vahvistaa yhteenkuuluvuutta joukkueessasi, luokassasi tai yhdistyksessäsi? Gutz varainkeruun avulla voitte tehdä unelmistanne totta helposti ja nopeasti.

Olipa unelmanne yhteinen leiri, luokkaretki tai upeat joukkuevarusteet, meillä on ratkaisu. Tarjoamme teille helpon ja vaivattoman tavan kerätä rahaa varainhankinnan avulla, jotta voitte toteuttaa nämä unelmat. Myymällä laadukkaita ja houkuttelevia tuotteitamme ansaitsette rahaa nopeasti ja tehokkaasti.

Aloittaminen on helppoa – aloittakaa varainkeruu jo tänään. Kampanjamme on suunniteltu olemaan yksinkertainen ja riskitön. Jokainen myyty tuotepakkaus tuo teille 5€ myyntituloa, ja asiakkaat maksavat vain 20€ per pakkaus, riippumatta tuotteesta.

Ansaitkaa rahaa nopeasti ja helposti joukkueellenne, luokallenne tai yhdistyksellenne Gutz varainhankinnan avulla. Tuotteidemme myyminen ei ainoastaan ole hauskaa, vaan siitä on myös konkreettista hyötyä yhteisöllenne.

Varainhankinta Gutzin kanssa antaa enemmän

Gutzilla ansaitsette enemmän.

GUTZ VARAINHANKINTA SUOSITTELIJAT:

Gutz varainhankinta suosittelija

TCS SMASH

”Varainhankinta on ollut vaivatonta ja seuran joukkueet ovat osallistuneet innolla mukaan sillä Gutz-tuotteet ovat hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta olleet kysyttyjä ja näin ollen myös helppoja tuotteita myydä.”
lue lisää

Gutz varainhankinta suosittelija

TPS JALKAPALLO

”Gutzin tuotteet ovat laadukkaita ja koko toiminta on vuosien saatossa hioutunut hyvin toimivaksi varainhankintamuodoksi, joka toimii hyvin asiakasystävällisesti. Toivottavasti menestyksekäs yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.”
lue lisää

Gutz varainhankinta suosittelija

SEINÄJOEN PELIVELJET

”SPV on myynyt Gutzin tuotteita jo usean
vuoden ajan. Gutzin hyvä palvelu, toimiva
konsepti ja laadukkaat tuotteet takaavat
menestyneen varainhankintakampanjan.”
lue lisää