NÄIN SE TOIMII

Yksinkertaista ja helppoa ansaita rahaa tuotteilla, joita kaikki tarvitsevat ja on joka tapauksessa ostettava jostakin. Kampanja yhdistää joukkuetta ja luo yhteenkuuluvuutta. Kolmen viikon rajatulla ajalla oleva kampanja on täysin riskitön ja tuottava ja autamme sinua tarvittaessa henkilökohtaisesti! Kokeile sinäkin!

ALOITA
TÄSTÄ!

-

Aloita luokkanne tai joukkueenne myynti helpolla rekisteröinnillä. Me autamme teitä koko matkanne ajan maaliin asti, kunnes olette toimittaneet viimeisenkin tuotepaketin perille.

TILAA 
TUOTENÄYTE

-

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja olemme vakuuttuneita siitä, että tekin tulette pitämään niistä yhtä paljon. Tilaa tuotenäyte ja tutustu tuotteeseen niin päätöksenteko on helppoa.

GUTZ App
GUTZ KUVASTO SS22

KUVASTOT:
KUVASTO 1 2022

MYY KÄTEVÄSTI SOVELLUKSESTA & KUVASTOSTA

Sovelluksen kautta myyminen helpottaa sekä sinun että yhteyshenkilön työtä. Se on mielestämme erittäin kätevää!

Kysy myyjältäsi mikä kuvastoistamme on ajankohtainen heidän kampanjansa aikana.

Jyväskylän Komeetat

”Kiitti Gutz!” ❤

TPS

”Tuotto tulee helposti. Tuotteiden perään kysellään jo etukäteen, että milloin myytte seuraavan kerran. Rahaa tarvitaan aina.”

JSA

”GUTZin reilulla sponsoroinnilla seura sai katettua koronavuoden tappioita. Toiveena olisi, että GUTZ yhteistyötä jatketaan säännöllisesti jatkossakin.”

Imatran Ketterä

”Tässä videolla esiintyy reipas ja taitava U11-joukkue, jossa kaikilla on kivaa ja ollaan parhaita kavereita keskenään.”

TCS Smash

”Varainhankinta on ollut vaivatonta ja seuran joukkueet ovat osallistuneet innolla mukaan sillä Gutz-tuotteet ovat hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta olleet kysyttyjä ja näin ollen myös helppoja tuotteita myydä.”

FC Rauma

”FC Rauma on useana vuonna kerännyt varoja myymällä Gutz-tuotteita. Myynnistä saaduilla rahoilla joukkueet ovat saaneet kasaan varoja toimintaansa.”

Kaarinan Taitoluistelijat

”Kaarinan taitoluistelijat r.y. on ollut mukana Gutzien myynnissä jo useita vuosia. Tuotteet ovat hyviä ja yhteistyö mutkatonta, joten myynti on helppoa ja hauskaa.”

Nibacos

”Joukkue ansaitsi yli 700€ myymälllä Gutz -tuotteita ja näin saimme ostettua joukkueelle tarvittavat varusteet mm. maalivahdin varusteet, harjoitusliivit ja kartiot yms eikä tarvinut heti vanhempien kukkarolle mennä.”

VPS Juniorit

”Vepsun juniorijoukkueet myivät loppukesän kampanjassaan hyvän määrän Gutz-tuotteita, tarkemmin sanottuna 1433 pakettia. Tämän ansiosta joukkueet tienasivat 7165€.”

SPV

”SPV on myynyt Gutzin tuotteita jo useamman vuoden ajan. Gutzin kautta joukkue keräsi noin 900 € joukkueen kassaan, joka käytetään valmennus-, tuomari- ja turnausmaksuihin.”

Pohjois-Espoon Ponsi

”14 joukkuetta sitoutui myymään tuotteita ja tekivät hienot myyntiluvut. Kaikki saivat ihanat tuotteet kauniissa paketeissa jouluksi.”

Illusion ry

”Myynti oli mielekästä ja helppoa, koska Gutzin tuotteet olivat monelle jo tuttuja!”

Ajax-Sarkkiranta

”Joukkueet ovat olleet tyytyväisiä kampanjan organisointiin ja konsepti on tehty todella mielekkääksi ja tehokkaaksi varainhankintaa ajatellen, erityisesti, kun asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Gutzin laatuun. Hyviin kokemuksiimme perustuen tulemme käynnistämään Gutz-kampanjan kaksi kertaa vuodessa.”

Ylivieska Gymnastics

”Ylivieska gymnastics telinevoimistelijat ovat mustien trikoitten suurkuluttajia. Myynti oli jo siinäkin mielessä helppoa, mutta muutenkin kiitosta tuli mukavista ja edullisista tuotteista.”

BLACK DIAMOND CHEERLEADERS

”Paperiset esitteet ja kasvotusten tehtävä myyntityö jäivät suunnitelmista poiketen kokonaan väliin pandemian takia, mutta onneksi Gutzin sähköistä tuotekatalogia oli helppo jakaa, ja suorittaa myyntityötä etänä.”

Oliver Sillanpää

”Olen itse hieman taikauskoinen ja kaudella 2019-2020 pelasin kaikki salibandyliigaottelut Gutzin alusvaatteilla. Tykkään siis paljon Gutzin tuotteista ja niitä on helppo suositella.”

Gymnastics Åland

”Vi valde att involvera hela föreningen i försäljningen för att samla ihop pengar till ett nybygge av en gymnastikhall på Åland. Tack vare försäljningen fick vi ett ordentligt klirr i kassan.”

ÅIF Naiset XS

”ÅIF Naiset XS suosittelee Gutzia kaikille. Gutz on helppo tapa ansaita rahaa joukkueelle ja vielä se, että saat tyytyväisiä asiakkaita, jotka samalla tukevat joukkuetta ja saavat hyviä ja laadukkaita tuotteita.”

Sarkolan Koulun 5B

”Gutz-myyntitavoite tuplattiin heittämällä. Leirikoulubudjetti on tällä hetkellä hienosti tavoitteessaan ja syksyllä 2020 lähdetään Vaara-Suomeen – moni Gutzin sukat jalassa.”

Silver Sharks Wicked

”Junioritasolla kilpaileva edustusjoukkueemme Wicked treenaa ahkerasti kolme kertaa viikossa ja laadukkaille treenivaatteille on tytöillä käyttöä.”

Kempeleen Lentopallo

”Gutzin kanssa Kempeleen Lentopallo on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2012 lähtien erilaisten myyntikampanjoiden merkeissä. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Gutzin laadukkaisiin tuotteisiin.”

MuSa Futsal

”Pelaajien ja toimihenkilöiden ansiokkaan tekemisen avulla joukkue saa tuplasti hyötyä: helposti myytävän tuotteen, sekä samalla tulee ostettua itselle asuja jotka kestävät urheillessakin kovaa käyttöä.”

Nibacos E-tytöt

”Asiointi Gutzin kanssa sujui hyvin. Samoin tilausten tekeminen.  Tienaamiamme rahoja käytämme liikuntasalien vuokriin ja varusteiden hankintaan.”

PeU yleisurheilu

”Gutz tuotteet mahdollistivat myös meille sen että voimme pitää kausimaksut edelleen pieninä että kaikilla olisi mahdollisuus urheilla ja harrastaa upeassa porukassa.”

RuoSkA-KPK B/C-tytöt

”Gutzin tuotteet ovat ennalta tuttuja monille tytöille ja heidän perheilleen. Tuotteet ovat todella hyviä ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Siksi niiden myyminen on helppoa.”

Nurmon Jymy 09-tytöt

”Gutz-tuoton avulla katamme kuluja mm. peliasuista, turnausmatkoista ja harjoitusvälineistä. Olemme kokeneet Gutzit hyväksi myyntiartikkeliksi, tuotteet ovat laadukkaita.”

Kristiinan Naisvoimistelijat ry

”Gutz -tuotteilla on helppo tehdä seuralle varainkeruuta. Tuotteet ovat laadukkaita ja edullisia.”

Dreamgirls

”Gutzilla ansaittuja varoja olemme käyttäneet mm. kisamaksujen maksamiseen ja esiintymisasujen hankintaan. Lämmin suositus.”

Smilla Berglund

”Jag tävlar i artistisk gymnastik både i Finland och Sverige. År 2018 kvala jag även till junior FM. Tack vare Gutz har vi samlat in jättemycket pengar, som hjälper oss att kunna få en hall där vi alla ryms.”

Lauttakylän Luja

”Olemme myyneet menestyksekkäästi Gutzin tuotteita jo kolmena peräkkäisenä syksynä kaikkien yli 20 joukkueemme voimin. Myyntikampanjamme on toiminut loistavasti ja vanhat tyytyväiset ”asiakkaamme” tietävät jo hyvissä ajoin ennen uuden kampanjan alkua alkaa kysellä hyväksi havaittujen tuotteiden perään.”

SeMi Ladyt

”GUTZ tuotteita saatiin helposti myytyä ja saimme nopeasti kasaan hankintoihin tarvittavat rahat ja enemmänkin. Moni joukkueen pelaajista oli tutustunut aiemmin laadukkaisiin ja urheilullisiin GUTZ tuotteisiin, joten tuotteiden myyminen sujui hyvin ja nopeasti.”

Raahen Jääkiekkoklubi

”Gutz-tuotteet myyvät itse itseään. Laatu, hinta, materiaalit ja käytännölliset tuotteet ovat niin hyvin tasapainossa, että kauppa käy helposti.”

Noormarkun Koitto

”Gutzin tuotteet on laadukkaita ja kaikki tulee siisteissä pahvipakkauksissa joita on helppo antaa vaikka lahjaksi.”

Fera ry

”Feran juniorit ovat jo vuosia keränneet lisätienestejä myymällä Gutzin korkealaatuisia tuotteita. Laadukkaita tuotteitanne on helppo myydä!”

EKS Ringette G

”Kaikista myymistämme tuotteista Gutzit ovat olleet helpoimpia myydä: jo omalle Facebook-sivulle laitettu viesti siitä, että kohta myydään Gutzeja, sai aikaan useamman tilauksen.”

Majuttaret

”Jo useamman kauden ajan olemme tehneet varainkeruuta myymällä laadukkaita Gutz-tuotteita. Erityisesti Gutzin alusasut ja sukat toimivat urheilussa täydellisesti. Kiitos Gutz yhteistyöstä!”

Kemijärven Kiekko

”Opettaja kertoi koulun vanhempainillassa, että heillä oli ollut tehtävä, johon piti listata neljä asiaa, joita ilman ei haluaisi olla ja jotka ovat elämässä tärkeimmät. Poikani Topias oli kirjoittanut tehtävään: perhe, kaverit, jääkiekko ja Gutzin bokserit!”

Oulu Riders

”Gutz-tuotteiden myynti on ollut helppoa. Kun kampanja-aika rajataan lyhyeksi, se on mahdollista hoitaa tehokkaasti ja varsin vähällä vaivalla. Olemme toteuttaneet Gutz-varainhankinnan avulla leirimatkoja mm. Ypäjän Hevosopistolle.”

Mailajuniorit ry

”Gutzeja on mukava myydä kun tietää myyvänsä kohtuuhintaisia laadukkaita tuotteita. Osa asiakkaista tietää jo myyntiä odottaakin ja saattavat itse olla aktiivisia kysyen milloin myynti taas aloitetaan.”

Pesäkarhut

”Seurassa on 17 juniorijoukkuetta ja Naisten Superpesis-joukkue, jotka kaikki myyvät vuosittain laadukkaita Gutz-tuotteita osana varainkeruutaan. Gutz-tuotteista kerätyt voitot yhdessä ovat yksi tärkeimmistä ansaintakeinoista joukkuetoiminnan pyörittämisessä.”

SB Vaasa

”GUTZ-tuotteiden myynti on ollut SB Vaasan joukkueiden yksi merkittävimmistä varainkeruun muodoista jo vuosia. Kaikkinensa SB Vaasan joukkueet keräsivät myynneillä GUTZ:n myyntiprovisiota 19000 euroa!”

O2-Jyväskylä ry

”Lähdimme koko seurana ensimmäistä kertaa mukaan Gutz-kampanjaan syksyllä 2018 ja myyntikampanja oli menestys heti ensimmäisellä kerralla! Joukkueilla oli helppo tehdä päätös mukaan lähtemisestä, kun myyntikampanja oli riskitön. Syksyn myyntikampanja tuotti joukkueille yhteensä tuhansia euroja ja on jatkossakin tärkeä lisä joukkueiden varainhankintaan.”

KJT Hockey ry

”KJT Hockey ry kiittää Gutzia ja Michaelaa yhteistyön aloittamisesta ja seura on lähdössä innolla mukaan myös ensikauden aikana!”

Kaarinan Taitoluistelijat Ry

”Kaarinan Taitoluistelijat ry perustettiin Kaarinaan vuonna 2003. Seuran tavoitteena on tarjota kaarinalaisille sekä lähialueen lapsille ja nuorille mahdollisuus taitoluisteluharrastukseen sekä kilpa- että harrastetasolla lähellä kotia.”

VPS-j P04

”Gutzin varainhankinta on tehty helpoksi toteuttaa ilman turhaa rahaliikennettä ja säilytys ongelmia. Joten päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Ehdottomasti myös jatkossa hyvä varainhankinta mahdollisuus meille.”

Seinäjoen Peliveljet/ pojat 06

”Lähdimme mukaan heti uuden gutz kuvaston ilmestyttyä markkinoille. Myyntitavoitteena oli 10 paketin myynti / pelaaja. Lopulta myytyjen pakettien keskiarvo oli kuitenkin reilusti yli 20 pakettia / pelaaja.”

Porin Pesäkarhut

”Seurassa on 12 juniorijoukkuetta, jotka kaikki myyvät vuosittain laadukkaita Gutz-tuotteita osana varainkeruutaan. Gutz-tuotteista kerätyt voitot yhdessä ovat yksi tärkeimmistä ansaintakeinoista joukkuetoiminnan pyörittämisessä.”

My Kippilä

”GUTZilla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita sekä yksinkertainen myyntijärjestelmä. Rahaa tarvitaan aina erilaisiin matkoihin, vuokriin, välineisiin, peliasuihin jne. joten älä mieti vaan toimi ja aloita 3 viikon riskitön kampanja kanssamme.”

KP-75

”Tienasimme kampanjalla 2125 euroa tulevan kesän Ahvenanmaan turnausta varten. Tehokkain myyjämme myi huikeat 57 pakettia! Olimme mukana myyntikampanjassa ensimmäistä, mutta emme varmasti viimeistä kertaa!”

SB Naantali pojat

”SB Naantalin salibandyjoukkueet ovat myyneet Gutz-tuotteita jo useita kertoja. Hyviä tuotteita on kiva myydä, ja niitä on mukava käyttää! Usein osa asiakkaistamme kyselee jo seuraavan myyntikampanjan alkua!”