GUTZ SÅ HÄR GÅR DET TILL

Klassresor och cuper, äventyr och härliga stunder tillsammans. Med Gutz är det enkelt att tjäna pengar till allt det roliga. Och snabbt går det! Vi hjälper er hela vägen, från start till mål.  Bläddra gärna i vårens nya katalog!

KOM
IGÅNG!

-

Registrera ditt lag eller din klass idag så får du ett startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover inom en vecka.

BESTÄLL
VARUPROV

-

Vi är stolta över våra produkter och tror att ni också kommer att gilla dem. Beställ ett gratis varuprov så kan ni klämma, känna och testa innan ni bestämmer er.

GUTZ App

SÄLJ SMART MED APP & KATALOG

Att sälja med appen förenklar för både säljare och lagledare. Man kan snabbt lägga in ordern när man står i dörren hos kunden, smidigt! 

Kolla med din säljare vilken katalog som är aktuell i deras kampanj.

 

Mariehamns Gymnastikförbund

”Vi valde att involvera hela föreningen i försäljningen för att samla ihop pengar till ett nybygge av en gymnastikhall på Åland. Tack vare försäljningen fick vi ett ordentligt klirr i kassan.”

Solf IK Fotboll

”Tack vare samarbetet med Gutz fick flera lag en märkbar ökning i lagkassan. Föreningens sammanlagda förtjänst blev dryga 5500€!”

Blue Fox

”Det har visat sig att Gutz-produkterna är lättsålda vilket gör att våra medlemmar alltid är positiva när det blir dags för Gutz-kampanj. Hela föreningen säljer kalsonger!”

Smilla Berglund

”Jag tävlar i artistisk gymnastik både i Finland och Sverige. År 2018 kvala jag även till junior FM. Tack vare Gutz har vi samlat in jättemycket pengar, som hjälper oss att kunna få en hall där vi alla ryms.”

BK-46 Karis

”Vi har sålt Gutz i några år eftersom det är produkter som alla behöver och därför är lättsålt. Eftersom laget får 5 euro/sålt Gutz paket blir det snabbt en vinst till laget.”

EIF:S Fotbollssektion

”EIF:s Fotbollssektion har i fler sår sålt Gutz-kläder som en gemensam insats från sektionens alla fotbollsslag. Trenden har varit stigande i tre års tid och även i år slogs fjolårets försäljningsiffror.”

Jakobstads Gymnastikförening

”Jakobstads Gymnastikförening nådde sitt mål! Vi kan varmt rekommendera GUTZ-försäljning även till Er förening!”