SÄLJ GUTZ – BLI EN HJÄLTE
!

Häng med på resan, ni också!

Vi på Gutz tror på ett rikt föreningsliv. Ett föreningsliv med positiva förebilder, schyssta värderingar och gott om plats för utveckling, vänskap och skratt. Ett föreningsliv där alla är välkomna och alla har råd att delta.

Vad skulle ditt lag göra med extra pengar i kassan?

Anmäla er till säsongens hetaste cuper? Boka träningsresan som blir ett minne för livet? Utbilda fler ledare eller kanske köpa nya matchtröjor till hela laget? Föreningslivet handlar mycket om frivilliga insatser. Varje år lägger ledare, tränare, föräldrar och andra aktiva miljontals timmar på att ge våra barn och ungdomar en meningsfull fritid, men det behövs även ekonomiska resurser för att förverkliga alla drömmar. Här kan Gutz vara till hjälp.

BESTÄLL
VARUPROV

Vi är stolta över våra produkter och tror att ni också kommer att gilla dem. Beställ ett gratis varuprov så kan ni klämma, känna och testa innan ni bestämmer er.

GUTZ SÅ HÄR GÅR DET TILL

Klassresor och cuper, äventyr och härliga stunder tillsammans. Med Gutz är det enkelt att tjäna pengar till allt det roliga. Och snabbt går det! Vi hjälper er hela vägen, från start till mål.  Bläddra gärna i vårens nya katalog!