Tjäna pengar till klassen

Vill ni göra en minnesvärd resa sista året tillsammans som klass? Eller resa någonstans bara för att ha roligt och bli mer sammansvetsade? Oavsett anledning är det bra att börja spara pengar till resan i god tid. Det är roligt att sälja våra produkter och ännu roligare är det att åka på äventyr med hela klassen. Registrera er hos GUTZ redan idag – det är inte svårare än så att skapa minnen för livet tillsammans.

I GUTZ katalog med kläder för både barn och vuxna finns det något för alla. Här hittar du den perfekta presenten till både brorsan, morsan, bästa vännen och pojkvännen – för bara 20€ per paket. Billigt och enkelt.

BÖRJA TJÄNA PENGAR TILL KLASSRESA

Det lättaste sättet att tjäna ihop en rimlig summa till klassresan är genom att sälja produkter som folk faktiskt vill ha och behöver. Sådana produkter hittar du i vår katalog där sidorna är fyllda med sport- och underkläder. Det passar helt enkelt att ge bort som present till vem som helst, inte minst till sig själv. Det är dessutom roligt att sälja en produkt som är både snygg och av god kvalitet samtidigt som man tjänar pengar till sin klass.

SÄLJA TILL KLASSRESA

Det ska inte bara vara roligt att sälja våra produkter, ni som klass ska få mycket tillbaka också. Med GUTZ får ni behålla hela 5€ på varje sålt paket, paket som kostar 20€ att köpa. Det gör förtjänsten hög i jämförelse med våra konkurrenter. Paketen innehåller snygga och bra produkter som kan levereras över hela Sverige. Det är alltså enkelt att sälja, oavsett var i landet ni befinner er.

RES MER OCH RES LÄNGRE

Låt klassresan bli det mest minnesvärda av hela skoltiden – sätt upp ett mål och tjäna ihop pengar tillsammans med GUTZ. Ju mer ni lyckas tjäna ihop desto längre och fler resor kan ni göra tillsammans som klass. Kanske vill ni spendera en heldag på Liseberg i Göteborg eller på Gröna Lund i Stockholm? Eller är det ett helt annat land som lockar? Oavsett var ni vill åka måste ni ha en plan för hur ni ska få ihop pengar så att resan blir verklighet. Starta en försäljning med GUTZ och tjäna pengar till klassen så har ni kommit en lång bit på vägen mot att förverkliga era resdrömmar.

Så här fungerar det

Registrera

Registrera laget på gutz.fi och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 14 arbetsdagar. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 20€ (premium 25€) och ni behåller alltid 5€. Logga in på gutz.fi och se exakt vad ni tjänat. Klart!

 

Detta erbjuder vi er

  • Ni behåller alltid 5€ per sålt paket
  • Premier till hela laget om ni säljer 10 paket eller fler i snitt per säljare
  • Våra sport- & underkläder passar hela familjen, storlek 122/128 – XXL
  • Sälj enkelt med vår app
  • Fraktfritt över 175 paket