VÅRA HÄRLIGA REFERENSER

Mariehamns Gymnastikförbund

Mariehamns Gymnastikförbund

”Vi valde att involvera hela föreningen i försäljningen för att samla ihop pengar till ett nybygge av en gymnastikhall på Åland. Tack vare försäljningen fick vi ett ordentligt klirr i kassan.”

läs mer
Solf IK Fotboll

Solf IK Fotboll

”Tack vare samarbetet med Gutz fick flera lag en märkbar ökning i lagkassan. Föreningens sammanlagda förtjänst blev dryga 5500€!”

läs mer
Blue Fox

Blue Fox

”Det har visat sig att Gutz-produkterna är lättsålda vilket gör att våra medlemmar alltid är positiva när det blir dags för Gutz-kampanj. Hela föreningen säljer kalsonger!”

läs mer
Smilla Berglund

Smilla Berglund

”Jag tävlar i artistisk gymnastik både i Finland och Sverige. År 2018 kvala jag även till junior FM. Tack vare Gutz har vi samlat in jättemycket pengar, som hjälper oss att kunna få en hall där vi alla ryms.”

läs mer
BK-46 Karis

BK-46 Karis

”Vi har sålt Gutz i några år eftersom det är produkter som alla behöver och därför är lättsålt. Eftersom laget får 5 euro/sålt Gutz paket blir det snabbt en vinst till laget.”

läs mer
EIF:S Fotbollssektion

EIF:S Fotbollssektion

”EIF:s Fotbollssektion har i fler sår sålt Gutz-kläder som en gemensam insats från sektionens alla fotbollsslag. Trenden har varit stigande i tre års tid och även i år slogs fjolårets försäljningsiffror.”

läs mer