BYTEN & REKLAMATIONER

BLEV DET INTE SOM DU TÄNKT DIG?

BYTE

Om en produkt behöver bytas är det laget eller skolklassen du köpte produkten av som hjälper dig att returnera varan. Eventuella byten ska ske inom 30 dagar efter leverans. Vår kundservice kan hjälpa dig med kontaktuppgifter till laget. Glöm inte att beställa den nya varan från säljaren.

OBS! Våra produkter säljs som paket och när du byter ska du ge tillbaka hela ditt oanvända paket, t.ex. alla 6 par strumporna om du har köpt ett 6-pack.

 

RETUR

När du handlat en produkt från GUTZ gäller distansköpslagen. Det betyder att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har fått leverans.

Ångrar du ditt köp är det laget eller skolklassen du köpte produkten av som hjälper dig att returnera varan. Tyvärr förlorar de då sin ersättning på 5 euro.  Vår kundservice kan hjälpa dig med kontaktuppgifter till laget.

 

REKLAMATION

Produkter som gått sönder eller som är felaktiga vill vi på GUTZ att du skall reklamera, oavsett ålder på produkten. Kontakta vår kundservice direkt, det är oerhört viktigt för oss att du ger oss denna information, så att så få som möjligt blir drabbade av samma kvalitetsbrist. Självklart ersätter vi er vara helt kostnadsfritt!