Tjäna pengar till laget

Gå i mål med GUTZ. GUTZ hjälper laget att göra träningsresan eller fotbollscupen möjlig. Tjäna pengar till laget genom att sälja våra snygga produkter som passar hela familjen. Registrera ditt lag redan idag!

Ska ni på träningsläger eller cup? Eller behöver ni nya fotbollsmål och matchställ i rätt färger? Det finns mycket som ett lag behöver samla in pengar till. Genom att sälja GUTZ snygga och funktionella sport- och underkläder kan ni tjäna pengar till laget.

Vårt sortiment består av produkter som folk behöver och vill ha, kläder av kvalitet med snygg passform i härliga färger. Samtidigt har ni som lag fördelen att få tillbaka mycket pengar på varje vara ni säljer, något som gör att hela laget får råd till att åka på cuper, tävlingar och ny sportutrustning.

TJÄNA PENGAR IHOP SOM LAG

Förstärk lagsammanhållningen och bli starkare som grupp. Samla all kraft och kämpa mot ett och samma mål. Det kan vara att tjäna ihop pengar till en träningsresa eller till ny utrustning för laget. Kanske behövs det nya bollar att öva dribblingar med? Eller pengar som gör ett sommarläger möjligt. Ju mer ni tjänar desto mer kan ni göra ihop – både för att bygga upp en stark laganda men också för att bli ännu bättre på det ni tycker är roligt.

Med GUTZ är det enkelt att starta en försäljning och tjäna ihop pengar till ert lag. Det som krävs för att förverkliga lagets sportdrömmar. Skriv upp ert lag redan idag!

STÄRK LAGETS KASSA – SÄLJ POPULÄRA KLÄDER

Eftersom förtjänsten hos oss är högre än hos våra konkurrenter – tjänar ni som lag mer genom att sälja produkter från GUTZ. Våra produktpaket kostar 20€ styck oavsett innehåll (premiumpaket 25€) och ni som lag behåller hela 5€ per sålt paket.

Våra sport- och underkläder är både användbara och av god kvalitet, dessutom har vi ett stort sortiment med kläder som passar just aktiva barn. Det är extra roligt att sälja varor som verkligen är bra och samtidigt uppskattade att få i present.

Det ska vara roligt att sträva mot ett och samma mål. Med GUTZ kan alla hjälpa till att förverkliga lagets dröm om träningslägret eller nya bollar att öva skott på mål med. Ju mer ni som lag tjänar desto mer kan ni göra. Ta er an utmaningen och tjäna pengar till laget!

Så här fungerar det

Registrera

Registrera laget på gutz.fi och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 14 arbetsdagar. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 20€ (premium 25€) och ni behåller alltid 5€. Logga in på gutz.fi och se exakt vad ni tjänat. Klart!

 

Detta erbjuder vi er

  • Ni behåller alltid 5€ per sålt paket
  • Premier till hela laget om ni säljer 10 paket eller fler i snitt per säljare
  • Våra sport- & underkläder passar hela familjen, storlek 122/128 – XXL
  • Sälj enkelt med vår app
  • Fraktfritt över 175 paket