TJÄNA PENGAR TILL LAGET

STÄRK SAMMANHÅLLNINGEN!

VI TAR ER TILL CUPEN
!

Gå i mål med GUTZ. GUTZ hjälper laget att göra träningsresan eller fotbollscupen möjlig. Tjäna pengar till laget genom att sälja våra snygga produkter som passar hela familjen. Registrera ditt lag redan idag!

Ska ni på träningsläger eller cup? Eller behöver ni nya fotbollsmål och matchställ i rätt färger? När ni börjar tjäna pengar till laget kommer möjligheterna till ett större engagemang öka i laget och träningen blir roligare. Genom att sälja GUTZ snygga och funktionella sport- och underkläder kan ni tjäna pengar till laget snabbt och enkelt.

Billigt och enkelt!

BESTÄLL
VARUPROV

Vi är stolta över våra produkter och tror att ni också kommer att gilla dem. Beställ ett gratis varuprov så kan ni klämma, känna och testa innan ni bestämmer er.

TJÄNA PENGAR IHOP SOM LAG

Tjäna pengar till fotbollslaget och förstärk lagsammanhållningen och bli starkare som grupp. Samla all kraft och kämpa mot ett och samma mål. Det kan vara att tjäna pengar till fotbollslaget, träningsresan eller till ny utrustning. Kanske behövs det nya bollar att öva dribblingar med? Eller pengar som gör ett sommarläger möjligt. Ju mer ni tjänar desto mer kan ni göra ihop – både för att bygga upp en stark laganda men också för att bli ännu bättre på det ni tycker är roligt.

Med GUTZ är det enkelt att starta en försäljning och tillsammans tjäna pengar till fotbollslaget. Det som krävs för att förverkliga lagets sportdrömmar är en bra sammanhållning mellan lagkamraterna. Skriv upp ert lag redan idag!

Vårt sortiment består av produkter som folk behöver och vill ha, kläder av kvalitet med snygg passform i härliga färger. Det är enkelt och roligt att sälja och tjäna pengar till laget, samtidigt har ni som lag fördelen att få tillbaka mycket pengar på varje vara ni säljer, något som gör att hela laget får råd till att åka på cuper, tävlingar och ny sportutrustning.

STÄRK LAGETS KASSA – SÄLJ POPULÄRA KLÄDER

Eftersom förtjänsten hos oss är högre än hos våra konkurrenter – kommer ni att tjäna pengar till laget snabbare genom att sälja produkter från GUTZ. Våra produktpaket kostar 20 euro styck oavsett innehåll och ni som lag behåller hela 5 euro per sålt paket.

Våra sport- och underkläder är både användbara och av god kvalitet, dessutom har vi ett stort sortiment med kläder som passar just aktiva barn. Det är extra roligt att sälja och tjäna pengar till laget med varor som verkligen är bra och samtidigt uppskattade att få i present.

Det ska vara roligt att sträva mot ett och samma mål. Med GUTZ kan alla hjälpa till att förverkliga lagets dröm om träningslägret eller nya bollar att öva skott på mål med. Ju mer ni som lag tjänar desto mer kan ni göra. Ta er an utmaningen och tjäna pengar till laget!

GUTZ SÅ HÄR GÅR DET TILL

Klassresor och cuper, äventyr och härliga stunder tillsammans. Med Gutz är det enkelt att tjäna pengar till allt det roliga. Och snabbt går det! Vi hjälper er hela vägen, från start till mål.  Bläddra gärna i vårens nya katalog!