ANSAItKAA RAHAA JOUKKUEELLE​

VAHVISTAKAA YHTEENKUULUVUUTTA!

VIEMME TEIDÄT TURNAUKSEEN!

 

Saavuttakaa tavoitteenne Gutzin kanssa. Autamme joukkuetta mahdollistamaan harjoitusmatkan tai jalkapalloturnauksen. Ansaitkaa rahaa joukkueellenne myymällä tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteitamme, jotka sopivat koko perheelle. Ilmoita joukkueesi jo tänään!

Olipa teillä edessä harjoitusleiri tai turnaus, tai tarvitsetteko uusia maaleja tai pelipaitoja oikeilla väreillä?

Kun aloitatte ansaitsemaan rahaa Gutzin avulla mahdollisuudet osallistua enemmän joukkueesi toimintaan lisääntyvät ja harjoittelu on entistä hauskempaa. Myymällä tyylikkäitä ja toimivia Gutz-urheilu- ja alusvaatteita voit ansaita joukkueelle nopeasti ja helposti.

MIKSI GUTZ ?

-

  • Tienaatte 5 € myydystä paketista
  • Myynti helppoa verkkokaupassa
  • Kaikki paketit hintaan 20 €
  • Tarjoamme koot 122/128-XXL
  • Pakataan erikseen myyjittäin

ALOITA
TÄSTÄ!

Aloita luokkanne tai joukkueenne myynti helpolla rekisteröinnillä. Me autamme teitä koko matkanne ajan maaliin asti, kunnes olette toimittaneet viimeisenkin tuotepaketin perille.

YHTEISTÄ TEKEMISTÄ JOUKKUEEN KANSSA!

 

Vahvistakaa joukkuehenkeänne ja kehittykää yhdessä joukkueena! Kerätkää voimanne ja taistelkaa kohti yhteistä tavoitetta! Pelireissu, uudet treenivarusteet tai palloja harjoitteluun – mitä enemmän myytte, sitä enemmän voitte saavuttaa. Sen lisäksi, että saatte rahaa yhteiseen tavoitteeseenne, nostattaa Gutzin hauska myyntikampanja myös joukkueen yhteishenkeä. Gutzin myyntikampanja on yksinkertainen ja helppo tapa tienata rahaa joukkueen hyväksi. Rekisteröitykää jo tänään, niin voitte aloittaa matkan kohti maalianne.

ansaiTKAA RAHAA JOUKKUEELLE

 

Johdattakaa joukkueenne maaliviivalle Gutzin avulla. Me autamme teitä keräämään rahaa treenireissulle tai mahdollistamaan osallistumisen pitkään haaveiltuun jalkapalloturnaukseen. Tienatkaa yhdessä rahaa joukkueelle myymällä upeita, koko perheelle sopivia tuotteita. Rekisteröitykää jo tänään!

Onko suunnitelmissanne treenileiri tai kenties turnaus ulkomailla? Tai tarvitsetteko ehkä uudet maalit tai uusia erivärisiä liivejä harjoituksiin? Vai haluatteko vain järjestää mukavan aktiivipäivän joukkueen kesken onnistuneen kauden päätteeksi? Oli määränpää mikä tahansa, ylimääräiselle rahalle on aina käyttöä! Gutzin käytännöllisiä tuotteita myymällä voitte kerätä rahat kasaan tavoitteesta riippumatta.
Meidän valikoimamme koostuu tuotteista, joita kaikki todella haluavat ja tarvitsevat arkikäytössä. Tuotteemme ovat laadukkaita, pirteän värisiä ja trendikkäitä. Lisäksi joukkueenne saa hyvän tienestin jokaisesta myydystä tuotteesta. Yhteinen tavoite mielessä on jokaisen helpompi asennoitua myymään tuotteita joukkueen hyväksi. Turnausreissu, aluekilpailut tai uudet varusteet – kaikki on teistä itsestänne kiinni!

 

TILAA
TUOTENÄYTE

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja olemme vakuuttuneita siitä, että tekin tulette pitämään niistä yhtä paljon. Tilaa tuotenäyte ja tutustu tuotteeseen niin päätöksenteko on helppoa.

Gutz varainhankinta nettikauppa

KERRYTTÄKÄÄ JOUKKUEEN KASSAA – MYYKÄÄ SUOSITTUJA TUOTTEITAMME!

Gutzin myyntikampanjaan osallistumalla voitte saavuttaa joukkueellenne normaalia paremman tuoton. Perustuotteemme maksavat sisällöstä riippumatta 20 € per paketti. Jokaisesta myydystä paketista saa joukkueenne tuottoa 5 €!

Gutzin alusvaatteet ja urheilutuotteet ovat niin hyödyllisiä kuin hyvälaatuisiakin. Lisäksi tarjoamme paljon tuotteita, jotka sopivat loistavasti aktiivisille lapsille – joukkueen superstaroille. Tuotteidemme laadukkuus ja käytännöllisyys tekevät myyntityöstä entistä mukavampaa, ja mikä parempaa, kuvastostamme voitte tilata tuotteita joko itsellenne tai lahjaksi haluamallenne henkilölle.

Gutzin kampanjan avulla kaikki joukkuelaiset pääsevät osallistumaan joukkueen kehitykseen. Ottakaa haaste vastaan ja aloittakaa matka kohti joukkueen yhteistä tavoitetta!

MYYKÄÄ KÄTEVÄSTI OMASSA VERKKOKAUPASSA

Nyt voitte myydä turvallisesti etäältä jakamalla linkin omaan verkkokauppaanne ystävillenne ja tuttavillenne sähköpostitse, tekstiviestillä ja sosiaalisessa mediassa. Asiakkaanne tekevät ostoksensa aivan kuten missä tahansa verkkokaupassa. Pakkaamme tuotteet valmiiksi myyjittäin. Tilaukset rekisteröidään kunkin ostajan nimelle, joten teidän ei tarvitse muistaa ulkoa kenelle toimitatte tuotteet. Laskutamme kätevästi joukkuetta yhdellä laskulla. Lisäksi meillä on laajempi valikoima verkkokaupassamme.

Nyt voitte alkaa ansaita rahaa ja lisätä luokan myyntiä oman verkkokauppanne avulla!

mobil
Gutz varainhankinta on helppoa


GUTZ VARAINHANKINTA

 Niin yksinkertaista ja helppoa ansaita rahaa tuotteilla, joita kaikki tarvitsevat ja joita jokaisen on joka tapauksessa ostettava jostakin. Kampanja yhdistää joukkuetta ja luo yhteenkuuluvuutta. Kolmen viikon rajatulla ajalla oleva kampanja on täysin riskitön ja tuottava ja autamme sinua tarvittaessa henkilökohtaisesti!

Kokeilkaa tekin!  Selaa tästä uutta kuvastoa!kaa

ALOITTAMINEN ON NÄIN HELPPOA:

bubble_1 copy

ALOITA

Käynnistä kampanja tämän sivun oikeasta yläreunasta ja voitte saman tien aloittaa ansaitsemisen.
Kampanja alkaa nyt!

bubble_2 copy

KERÄÄ

Jakakaa uutta kätevää nettikauppalinkkiä tai kirjatkaa tilaukset kätevästi tämän sivun kautta.
Olette jo puolessavälissä!

bubble_3 copy

JAA

Tilaus saapuu, ja nyt on aika toimittaa paketit ostajille. Keräätte maksut kun toimitatte tuotteet ostajille.
Kampanja on melkein valmis!

bubble_4

TULOS

Jokainen paketti maksaa 20 € ja te ansaitsette aina 5 € / paketti. Kirjaudu sisään yhteyshenkilön sivulle, niin näet tarkalleen kuinka paljon ansaitsitte.
Valmista tuli!

Varainhankinta Gutzin kanssa vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta

RAHAN ANSAITSEMISEN TULEE OLLA JOUKKUEELLE

 

  • HELPPOA

  • HAUSKAA

  • KANNATTAVAA

 

Aloita myynti helposti meidän kanssamme tämän sivun yläreunasta.

Yhteyshenkilön on oltava yli 18-vuotias.

Valmista!

HAUSKAA MYYNTIÄ

Teemme myyntikokemuksesta hauskempaa tarjoamalla bonusrappusen, joka tarkoittaa, että jokainen luokassa saa lahjan, jos myyt tietyn määrän paketteja henkilöä kohden.

 

ONKO TEILLÄ KYSYTTÄVÄÄ?

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Useimmin kysytyt kysymykset löydätte UKK-sivultamme. Siellä on tietoa siitä, miten teet tilauksia, kuinka paljon ansaitset myydystä tuotteesta, tietoa tuotteistamme ja paljon muuta.

Jos haluatte, voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@gutz.fi. Voitte myös soittaa meille puhelinnumeroon 0800 118 010.

 

ANSAITKAA RAHAA LUOKALLE TAI YHDISTYKSELLE

Jos haluatte ansaita rahaa koululuokallenne, voitte lukea lisää siitä täältä. Jos olette yhdistys ja haluatte ansaita rahaa, voitte klikata tästä lisätietoja varten.