HALUAAKO JOUKKUEESI ANSAITA RAHAA?

TILAA INFOPAKETTI VELOITUKSETTA!

Miksi valitsisit GUTZin?

Täytä tietosi, niin lähetämme sinulle veloituksetta tuotenäytteen sekä ajankohtaista tietoa GUTZista ilman mitään myyntivaatimuksia. info@gutz.fi  • Peruspakettimme maksavat 20€, joista jokaisesta ansaitsette 5€/pkt
  • Urheilu- ja alusvaatteemme sopivat koko perheelle, koot 122/128 & S-XXL (selaa tästä kuvastoa nähdäksesi mallistomme)
  • Kerää tilauksia helposti mobiilisovelluksemme kautta
  • Ilmainen toimitus yli 175 paketin tilauksissa

MAILAJUNORIT RY

Gutz-tuotteet hyvä lisä varainhankintaan

Mailajuniorit ry on tyttöjen pesisseura Kankaanpäästä. Lisenssipelaajia seurassa on noin 130. Joukkueemme ovat myyneet Gutzeja jo vuodesta 2014 ja Gutzit ovat olleet merkittävä osa joukkueiden varainhankintaa. Tuotoilla on mm. katettu pelimatkakustannuksia ja vaatehankintoja.

Gutzeja on mukava myydä kun tietää myyvänsä kohtuuhintaisia laadukkaita tuotteita. Osa asiakkaista tietää jo myyntiä odottaakin ja saattavat itse olla aktiivisia kysyen milloin myynti taas aloitetaan.

O2-JYVÄSKYLÄ RY

Lähdimme koko seurana ensimmäistä kertaa mukaan Gutz-kampanjaan syksyllä 2018 ja myyntikampanja oli menestys heti ensimmäisellä kerralla!

Joukkueilla oli helppo tehdä päätös mukaan lähtemisestä, kun myyntikampanja oli riskitön. Syksyn myyntikampanja tuotti joukkueille yhteensä tuhansia euroja ja on jatkossakin tärkeä lisä joukkueiden varainhankintaan.

Joukkueiden mielestä Gutz-kampanjoiden läpivienti oli helppoa valmiiden materiaalien ja tilausjärjestelmän avulla ja kaikille löytyy jotain tilattavaa Gutz:n laajasta ja laadukkaasta valikoimasta.

Iso kiitos Gutz:lle tuesta!

Terveisin, Jani Saukko, Toiminnanjohtaja O2-Jyväskylä ry

MAILAJUNORIT RY

Pesäkarhut on vuonna 1985 perustettu porilainen pesäpallon erikoisseura. Vuonna 2017 Pesäkarhut nousi Suomen suurimmaksi pesäpalloseuraksi ja sen lisenssimäärä on noussut tasaisesti joka vuosi. Tällä hetkellä seura liikuttaa yhteensä 642 harrastajaa.

Seurassa on 17 juniorijoukkuetta ja Naisten Superpesis-joukkue, jotka kaikki myyvät vuosittain laadukkaita Gutz-tuotteita osana varainkeruutaan. Gutz-tuotteista kerätyt voitot yhdessä ovat yksi tärkeimmistä ansaintakeinoista joukkuetoiminnan pyörittämisessä. Usein joukkueilta kuulee, että Gutzin tuotteita on todella miellekästä myydä, koska tuotteiden laatuun voi luottaa. Gutzeja voi siis myydä ylpeästi selkä suorassa!

Kiitokset hienosti sujuneesta myyntikaudesta, kaikki sujui todella mallikkaasti! Palaamisiin!

Terveisin,
Marika Pesäkarhuista

MITEN SE TOIMII