TILATKAA GUTZIA – ansaitseTTE rahaa!

Tule mukaan iloiseen yhteistyöhön!

Me GUTZilla haluamme olla mukana rikastuttamassa yhdistyselämäänne positiivisilla esikuvilla, reiluilla arvoilla ja hyvillä kehitysmahdollisuuksilla, ystävyydellä ja hauskuudella ja hyvällä palvelulla. Yhdistyselämä, jossa kaikki tuntevat olevansa tervetulleita ja kaikki saavat opastusta ja mahdollisuuden osallistua.

Osallistutteko kauden kovimpaan turnaukseen? Varaatteko turnausmatkan, josta jää koko elämän kantavat muistot? Koulutatteko valmentajia ja joukkueenjohtajia tai hankitteko uudet peliasut koko joukkueelle? Yhdistyselämässä on paljon talkoita ja rahaa tarvitaan.

Joka vuosi panostavat valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja monet muut aktiiviset tuhansia tunteja lapsiimme ja nuoriimme ja heidän kehitykseen ja mielekkääseen tekemiseen vapaa-ajallaan. Se tarkoittaa myös samalla taloudellisia resursseja, jotta tavoitteet ja unelmat toteutuvat. Tässä GUTZ voi olla isona apuna.

TILAA
TUOTENÄYTE

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja olemme vakuuttuneita siitä, että tekin tulette pitämään niistä yhtä paljon. Tilaa tuotenäyte ja tutustu tuotteeseen niin päätöksenteko on helppoa.