MYYNTIVINKKEJÄ

GUTZ on kehittänyt joitakin vinkkejä myynnin maksimoimiseksi!

1. Kysykää äidin ja isän työpaikoilla, haluavatko työtoverit ostaa uusia sukkia ja alusvaatteita! Pyytäkää äitiä tai isää ottamaan joku päivä luettelo ja tilausvihko mukaan töihin.

2. Miksi myytte GUTZia? Asettakaa tavoite! Montako pakettia kunkin myyjän on myytävä, että pääsisitte tavoitteeseen?

3.  Näyttäkää, että myytte GUTZia. Mainostakaa, sekä ennen myyntikautta että sen aikana.

4. Uskaltakaa kysyä! Tunnette enemmän ihmisiä kuin ehkä luulettekaan, ja moni haluaa auttaa teitä pääsemään tavoitteeseen! Luottakaa tuotteeseen ja pyytäkää tuttuja kokeilemaan GUTZ-tuotteita.

5. Käyttäkää somea! Kirjoittakaa Facebook-sivulleInstagramiin tai blogeihin, että myytte GUTZ-tuotteita. Linkittäkää tuoteluetteloon ja pyytäkää lukijoita lähettämään viestiä tuotteista, joita he haluavat ostaa.

6. Mainospalkit ja mainostaminen. Verkkosivustollamme on runsaasti käytettäväksi tarkoitettua materiaalia, sekä julisteita käytäville ja urheiluhalliin että mainospalkkeja verkkosivustoille. Nämä löytyvät valikosta Myyntimateriaalit.

7. Lisää tuotenäytteitä. Lähetämme luonnollisesti pientä maksua vastaan lisää tuotenäytteitä. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoittakaa, mitä tuotetta tai tuotteita haluatte esitellä.