varainhankinta

Gutz varainhankinta

Gutz varainhankinta on helppo ja nopea tapa kerätä rahaa joukkueelle tai luokalle, ja lisäksi se vahvistaa yhteenkuuluvuutta!

ansaitkaa rahaa –

LUOKAA MUISTOJA LOPPUELÄMÄKSI

Me Gutzilla uskomme elinvoimaiseen seuratoimintaan, jolle ovat ominaista esikuvat ja hyvät arvot ja jossa on tilaa kehittymiselle, ystävyydelle ja naurulle. Uskomme seuratoimintaan, johon kaikki ovat tervetulleita ja johon kaikilla on varaa osallistua. Gutz varainhankinta on tehty juuri teidän tarpeisiinne ja se on sekä helppo että nopea tapa kerätä rahaa joukkueelle, koululuokalle sekä koko yhdistykselle.

Meiltä on helppo tehdä ostoksia, ja tuotteitamme myymällä urheiluseurojen ja yhdistysten on helppo kerätä varoja toimintaansa niin että jokaisella pelaajalla ja oppilaalla on mahdollisuus osallistua pelaajamatkalle tai luokkaretkelle.

MICHAELA LINDQVIST
Country Manager Finland

ALOITA
TÄSTÄ!

-

Aloita luokkanne tai joukkueenne varainhankinta helpolla rekisteröinnillä. Me autamme teitä henkilökohtaisesti koko matkanne ajan maaliin asti, kunnes olette toimittaneet viimeisenkin tuotepaketin perille.

TILAA 
TUOTENÄYTE

-

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja olemme vakuuttuneita siitä, että tekin tulette pitämään niistä yhtä paljon. Tilaa tuotenäyte ja tutustu tuotteeseen niin päätöksenteko on helppoa.

GUTZ VARAINHANKINTA
ON HELPPO JA NOPEA!

ANSAITKAA RAHAA LUOKALLE

Haluatteko toteuttaa unohtumattoman luokkaretken? Tai muuten vaan matkustaa jonnekin pitämään hauskaa ja nostattamaan luokan yhteishenkeä? Tavoitteesta riippumatta, kannattaa säästäminen aloittaa jo hyvissä ajoin. GUTZin tuotteiden myynti on hauskaa, mutta vielä hauskempaa on se määränpää, johon myyntituottonne voivat teidät viedä. Rekisteröikää varainhankintakampanja sivuillamme jo tänään ja aloittakaa matka kohti yhteistä riemukasta reissua!

GUTZ- ANSAITKAA RAHAA LUOKALLE

ANSAITKAA RAHAA JOUKKUEELLE​

Johdattakaa joukkueenne maaliviivalle GUTZin avulla. Me autamme teitä keräämään rahaa treenireissulle tai mahdollistamaan osallistumisen pitkään haaveiltuun jalkapalloturnaukseen. Ansaitkaa yhdessä rahaa joukkueelle myymällä upeita, koko perheelle sopivia tuotteita. Rekisteröikää varainhankintakampanja jo tänään!

Yksinkertaista ja helppoa ansaita rahaa tuotteilla, joita kaikki tarvitsevat ja on joka tapauksessa ostettava jostakin. Gutz varainhankinta yhdistää joukkuetta ja luo yhteenkuuluvuutta. Kolmen viikon rajatulla ajalla oleva kampanja on täysin riskitön ja tuottava ja autamme sinua tarvittaessa henkilökohtaisesti! Kokeilkaa tekin!