VARAINHANKINTA

Varainhankinta Gutzin kanssa on helppoa, nopeaa ja kannattavaa.

Gutz varainhankinta

Gutz varainhankinta on helppo ja nopea tapa kerätä rahaa joukkueelle tai luokalle, ja lisäksi se vahvistaa yhteenkuuluvuutta!

ansaitkaa rahaa –

LUOKAA MUISTOJA LOPPUELÄMÄKSI

Me Gutzilla uskomme elinvoimaiseen seuratoimintaan, jolle ovat ominaista esikuvat ja hyvät arvot ja jossa on tilaa kehittymiselle, ystävyydelle ja naurulle. Uskomme seuratoimintaan, johon kaikki ovat tervetulleita ja johon kaikilla on varaa osallistua. Gutz varainhankinta on tehty juuri teidän tarpeisiinne ja se on sekä helppo että nopea tapa kerätä rahaa joukkueelle, koululuokalle sekä koko yhdistykselle.

Meiltä on helppo tehdä ostoksia, ja tuotteitamme myymällä urheiluseurojen ja yhdistysten on helppo kerätä varoja toimintaansa niin, että jokaisella pelaajalla ja oppilaalla on mahdollisuus osallistua pelaajamatkalle tai luokkaretkelle.

MICHAELA LINDQVIST
Country Manager Finland

ALOITA
TÄSTÄ!

-

Aloita luokkanne tai joukkueenne varainhankinta helpolla rekisteröinnillä klikkaamalla tästä.

Me autamme teitä henkilökohtaisesti koko matkanne ajan maaliin asti, kunnes olette toimittaneet viimeisenkin tuotepaketin perille.

MIKSI GUTZ ?

-

  • Tienaatte 5 € myydystä paketista
  • Myynti helppoa verkkokaupassa
  • Kaikki paketit hintaan 20 €
  • Tarjoamme koot 122/128-XXL
  • Pakataan erikseen myyjittäin

GUTZ VARAINHANKINTA
ON HELPPO JA NOPEA!

VARAINHANKINTA LUOKALLE

Haluatteko toteuttaa unohtumattoman luokkaretken? Tai muuten vaan matkustaa jonnekin pitämään hauskaa ja nostattamaan luokan yhteishenkeä? Tavoitteesta riippumatta, kannattaa säästäminen aloittaa jo hyvissä ajoin. Gutz varainhankinta on hauskaa, mutta vielä hauskempaa on se määränpää, johon myyntituottonne voivat teidät viedä. Rekisteröikää varainhankintakampanja sivuillamme jo tänään ja aloittakaa matka kohti yhteistä riemukasta reissua

Gutz varainhankinta koululuokalle

VARAINHANKINTA JOUKKUEELLE​

Johdattakaa joukkueenne maaliviivalle Gutz varainhankinnan avulla. Me autamme teitä keräämään rahaa treenireissulle tai mahdollistamaan osallistumisen pitkään haaveiltuun jalkapalloturnaukseen. Ansaitkaa yhdessä rahaa joukkueelle myymällä upeita, koko perheelle sopivia tuotteita. Rekisteröikää varainhankintakampanja jo tänään!

Gutz varainhankinta joukkueelle

Tulkaa mukaan!

Gutz varainhankinta tarjoaa helpon ja nopean tavan kerätä varoja joukkueellesi, koululuokallesi tai yhdistyksellesi. Uskomme vahvasti elinvoimaiseen seuratoimintaan, järjestämällä varainhankintakampanjan voit paitsi tukea joukkueesi toimintaa myös luoda yhteenkuuluvuutta ja tiimihenkeä yhteisössäsi. Varainhankinnan avulla voimme varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus harrastaa ja kokea liikunnan iloa.

Valikoimastamme löytyy laadukkaita tuotteita, jotka ovat helppoja myydä ja tuovat hyvän myyntituoton ryhmällesi. Haluatteko myydä laadukkaita ja haluttuja treenivaatteita, alusvaatteita ja sukkia? Meiltä löytyy jokaiselle jotakin.

Olemme täällä auttaaksemme teitä joka askeleella varainhankinta- prosessissa. Tarjoamme käytännön vinkkejä myyntiin, markkinointimateriaaleja ja henkilökohtaista tukea, jotta kampanjasta tulisi mahdollisimman menestyksekäs.

gutz_påse_låda

Gutzin tuotteet ovat kysyttyjä ja laadukkaita tuotteita arkeen ja urheiluun koko perheelle.

Gutz varainhankinta on helppoa

 

GUTZ VARAINHANKINTA

 

Yksinkertaista ja helppoa ansaita rahaa tuotteilla, joita kaikki tarvitsevat ja on joka tapauksessa ostettava jostakin. Gutz varainhankinta ei ainoastaan auta ansaitsemaan rahaa vaan myös yhdistää joukkuetta ja luo yhteenkuuluvuutta. Kolmen viikon rajatulla ajalla oleva varainhankintakampanjamme on täysin riskitön ja tuottava. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista apua ja tukea, jotta varainhankintasi onnistuu. Kokeile sinäkin ja näe, miten helppoa varainhankinta voi olla!

Selaa tästä uutta kuvastoa!

HELPPO VARAINHANKINTA
UUDEN nettikaupan AVULLA!

Tutustu uuteen verkkokauppaamme, joka on suunniteltu intuitiiviseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Tarjoamme kätevän työkalun varainhankintaan, jotta sekä myynti että ostaminen olisi entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Tavoitteenamme on helpottaa saavuttamaan varainhankintatavoitteesi, olipa kyseessä sitten urheilujoukkue, koululuokka tai muu yhteisö.

Verkkokauppamme on suunniteltu siten, että voit helposti myydä tuotteitamme varainhankintatarkoituksessa joukkueesi hyväksi. Tarjoamme helppokäyttöisen ja käyttäjäystävällisen alustan, jonka avulla voit hallinnoida myyntikampanjaa tehokkaasti ja seurata myyntituloksia reaaliaikaisesti.

Myyjän omassa nettikaupassa asiakas syöttää tilauksensa itse helposti(, missä ja milloin tahansa.) Jaa nettikauppalinkkiä ja tuttavat pääsevät itse tilaamaan tuotteita. Tilauksesta ei veloiteta toimituskuluja, ja tuotteet toimitetaan suoraan myyjän kautta valmiiksi pakattuina, mikä tekee ostokokemuksesta sekä varainhankinnasta entistäkin sujuvamman ja vaivattomamman.

 

Tutustu valikoimaamme ja aloita varainhankinta joukkueesi hyväksi keräämällä varoja jo tänään! Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi ja autamme mielellämme saavuttamaan varainhankintatavoitteesi!

Gutz varainhankinta nettikauppa

Varainhankinta ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kerää tilauksia jakamalla nettikauppalinkki kaikille tutuillesi.

bubble_1 copy

ALOITA

Käynnistä varainhankinta tämän sivun oikeasta yläreunasta ja voitte saman tien aloittaa ansaitsemisen.

Kampanja alkaa nyt!

bubble_2 copy

KERÄÄ

Jakakaa uutta kätevää nettikauppalinkkiä tai kirjatkaa tilaukset kätevästi tämän sivun kautta.

Olette jo puolessavälissä!

bubble_3 copy

JAA

Tilaus saapuu, ja nyt on aika toimittaa paketit ostajille. Keräätte maksut kun toimitatte tuotteet ostajille.
Kampanja on melkein valmis!

bubble_4

TULOS

Jokainen paketti maksaa 20 € ja te ansaitsette aina 5 € / paketti. Kirjaudu sisään yhteyshenkilön sivulle, niin näet tarkalleen kuinka paljon ansaitsitte.
Valmista tuli!

Osallistu kolmen viikon varainhankintakampanjaamme – riskitöntä ja tuottavaa! Hyödynnä mahdollisuus ja kokeile, kuinka helppoa VARAINHANKINTA voi olla!

 

Haluatko toteuttaa ikimuistoisia kokemuksia ja vahvistaa yhteenkuuluvuutta joukkueessasi, luokassasi tai yhdistyksessäsi? Gutz varainkeruun avulla voit tehdä unelmistasi totta helposti ja nopeasti.

Olipa unelmasi yhteinen leiri, luokkaretki tai upeat joukkuevarusteet, meillä on ratkaisu. Tarjoamme teille helpon ja vaivattoman tavan kerätä rahaa varainhankinnan avulla, jotta voitte toteuttaa nämä unelmat. Myymällä laadukkaita ja houkuttelevia tuotteitamme ansaitsette rahaa nopeasti ja tehokkaasti.

Aloittaminen on helppoa – aloita varainkeruu jo tänään. Kampanjamme on suunniteltu olemaan yksinkertainen ja riskitön. Jokainen myyty tuotepakkaus tuo teille 5€ myyntituloa, ja asiakkaat maksavat vain 20€ per pakkaus, riippumatta tuotteesta.

Ansaitkaa rahaa nopeasti ja helposti joukkueellenne, luokallenne tai yhdistyksellenne Gutz varainhankinnan avulla. Tuotteidemme myyminen ei ainoastaan ole hauskaa, vaan siitä on myös konkreettista hyötyä yhteisöllenne.

Varainhankinta Gutzin kanssa antaa enemmän

Gutzilla ansaitsette enemmän.

GUTZ VARAINHANKINTA SUOSITTELIJAT:

Gutz varainhankinta suosittelija

TCS SMASH

”Varainhankinta on ollut vaivatonta ja seuran joukkueet ovat osallistuneet innolla mukaan sillä Gutz-tuotteet ovat hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta olleet kysyttyjä ja näin ollen myös helppoja tuotteita myydä.”
lue lisää

Gutz varainhankinta suosittelija

TPS JALKAPALLO

”Gutzin tuotteet ovat laadukkaita ja koko toiminta on vuosien saatossa hioutunut hyvin toimivaksi varainhankintamuodoksi, joka toimii hyvin asiakasystävällisesti. Toivottavasti menestyksekäs yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.”
lue lisää

Gutz varainhankinta suosittelija

SEINÄJOEN PELIVELJET

”SPV on myynyt Gutzin tuotteita jo usean
vuoden ajan. Gutzin hyvä palvelu, toimiva
konsepti ja laadukkaat tuotteet takaavat
menestyneen varainhankintakampanjan.”
lue lisää