VAIHTO/
REKLAMAATIO

EIKÖ KAIKKI MENNYT ODOTUSTESI MUKAISESTI?

VAIHTO

Jos haluat vaihtaa tuotteen, tuotteen sinulle myynyt joukkue tai luokka auttaa sinua tuotteen palautuksessa. Mahdolliset vaihdot on tehtävä 30 päivän kuluessa toimituksesta. Voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen jos tarvitset joukkueen yhteystietoja . Älä unohda tilata myyjältä uutta tuotetta.

HUOM! Tuotteemme myydään paketteina, joten vaihdon yhteydessä sinun tulee palauttaa koko käyttämätön paketti, esim. kuusi paria sukkia jos ostit kuuden parin pakkauksen.

PALAUTUS

GUTZ-tuotteiden ostoon sovelletaan Ruotsin etäkauppalakia. Tämä tarkoittaa, että voit perua kaupan 14 päivän kuluessa toimituksesta.
Jos haluat perua kaupan, tuotteen sinulle myynyt joukkue tai luokka auttaa sinua tuotteen palautuksessa. Tällöin he valitettavasti menettävät oman 5 euron korvauksensa. Voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen jos tarvitset joukkueen yhteystietoja.

REKLAMAATIOT

GUTZ pyytää reklamoimaan rikki menneet tai virheelliset tuotteet, riippumatta tuotteen iästä. Ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluun. Tällaisen tiedon saaminen on meille erittäin tärkeää, jotta mahdollisimman harva kokee saman laatuvirheen. Korvaamme luonnollisesti tuotteen veloituksetta!