SUOSITTELIJAT & ESIMERKIT

BLACK DIAMOND CHEERLEADERS

BLACK DIAMOND CHEERLEADERS

”Paperiset esitteet ja kasvotusten tehtävä myyntityö jäivät suunnitelmista poiketen kokonaan väliin pandemian takia, mutta onneksi Gutzin sähköistä tuotekatalogia oli helppo jakaa, ja suorittaa myyntityötä etänä.”

lue lisää
Oliver Sillanpää

Oliver Sillanpää

”Olen itse hieman taikauskoinen ja kaudella 2019-2020 pelasin kaikki salibandyliigaottelut Gutzin alusvaatteilla. Tykkään siis paljon Gutzin tuotteista ja niitä on helppo suositella.”

lue lisää
Mariehamns Gymnastikförbund

Mariehamns Gymnastikförbund

”Vi valde att involvera hela föreningen i försäljningen för att samla ihop pengar till ett nybygge av en gymnastikhall på Åland. Tack vare försäljningen fick vi ett ordentligt klirr i kassan.”

lue lisää
ÅIF Naiset XS

ÅIF Naiset XS

”ÅIF Naiset XS suosittelee Gutzia kaikille. Gutz on helppo tapa ansaita rahaa joukkueelle ja vielä se, että saat tyytyväisiä asiakkaita, jotka samalla tukevat joukkuetta ja saavat hyviä ja laadukkaita tuotteita.”

lue lisää
Sarkolan Koulun 5B

Sarkolan Koulun 5B

”Gutz-myyntitavoite tuplattiin heittämällä. Leirikoulubudjetti on tällä hetkellä hienosti tavoitteessaan ja syksyllä 2020 lähdetään Vaara-Suomeen – moni Gutzin sukat jalassa.”

lue lisää
Silver Sharks Wicked

Silver Sharks Wicked

”Junioritasolla kilpaileva edustusjoukkueemme Wicked treenaa ahkerasti kolme kertaa viikossa ja laadukkaille treenivaatteille on tytöillä käyttöä.”

lue lisää
Kempeleen Lentopallo

Kempeleen Lentopallo

”Gutzin kanssa Kempeleen Lentopallo on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2012 lähtien erilaisten myyntikampanjoiden merkeissä. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Gutzin laadukkaisiin tuotteisiin.”

lue lisää
MuSa Futsal

MuSa Futsal

”Pelaajien ja toimihenkilöiden ansiokkaan tekemisen avulla joukkue saa tuplasti hyötyä: helposti myytävän tuotteen, sekä samalla tulee ostettua itselle asuja jotka kestävät urheillessakin kovaa käyttöä.”

lue lisää
Nibacos E-tytöt

Nibacos E-tytöt

”Asiointi Gutzin kanssa sujui hyvin. Samoin tilausten tekeminen.  Tienaamiamme rahoja käytämme liikuntasalien vuokriin ja varusteiden hankintaan.”

lue lisää
PeU yleisurheilu

PeU yleisurheilu

”Gutz tuotteet mahdollistivat myös meille sen että voimme pitää kausimaksut edelleen pieninä että kaikilla olisi mahdollisuus urheilla ja harrastaa upeassa porukassa.”

lue lisää
RuoSkA-KPK B/C-tytöt

RuoSkA-KPK B/C-tytöt

”Gutzin tuotteet ovat ennalta tuttuja monille tytöille ja heidän perheilleen. Tuotteet ovat todella hyviä ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Siksi niiden myyminen on helppoa.”

lue lisää
Nurmon Jymy 09-tytöt

Nurmon Jymy 09-tytöt

”Gutz-tuoton avulla katamme kuluja mm. peliasuista, turnausmatkoista ja harjoitusvälineistä. Olemme kokeneet Gutzit hyväksi myyntiartikkeliksi, tuotteet ovat laadukkaita.”

lue lisää
Dreamgirls

Dreamgirls

”Gutzilla ansaittuja varoja olemme käyttäneet mm. kisamaksujen maksamiseen ja esiintymisasujen hankintaan. Lämmin suositus.”

lue lisää
Smilla Berglund

Smilla Berglund

”Jag tävlar i artistisk gymnastik både i Finland och Sverige. År 2018 kvala jag även till junior FM. Tack vare Gutz har vi samlat in jättemycket pengar, som hjälper oss att kunna få en hall där vi alla ryms.”

lue lisää
Lauttakylän Luja

Lauttakylän Luja

”Olemme myyneet menestyksekkäästi Gutzin tuotteita jo kolmena peräkkäisenä syksynä kaikkien yli 20 joukkueemme voimin. Myyntikampanjamme on toiminut loistavasti ja vanhat tyytyväiset ”asiakkaamme” tietävät jo hyvissä ajoin ennen uuden kampanjan alkua alkaa kysellä hyväksi havaittujen tuotteiden perään.”

lue lisää
SeMi Ladyt

SeMi Ladyt

”GUTZ tuotteita saatiin helposti myytyä ja saimme nopeasti kasaan hankintoihin tarvittavat rahat ja enemmänkin. Moni joukkueen pelaajista oli tutustunut aiemmin laadukkaisiin ja urheilullisiin GUTZ tuotteisiin, joten tuotteiden myyminen sujui hyvin ja nopeasti.”

lue lisää
Raahen Jääkiekkoklubi

Raahen Jääkiekkoklubi

”Gutz-tuotteet myyvät itse itseään. Laatu, hinta, materiaalit ja käytännölliset tuotteet ovat niin hyvin tasapainossa, että kauppa käy helposti.”

lue lisää
Noormarkun Koitto

Noormarkun Koitto

”Gutzin tuotteet on laadukkaita ja kaikki tulee siisteissä pahvipakkauksissa joita on helppo antaa vaikka lahjaksi.”

lue lisää
Fera ry

Fera ry

”Feran juniorit ovat jo vuosia keränneet lisätienestejä myymällä Gutzin korkealaatuisia tuotteita. Laadukkaita tuotteitanne on helppo myydä!”

lue lisää
EKS Ringette G

EKS Ringette G

”Kaikista myymistämme tuotteista Gutzit ovat olleet helpoimpia myydä: jo omalle Facebook-sivulle laitettu viesti siitä, että kohta myydään Gutzeja, sai aikaan useamman tilauksen.”

lue lisää
Majuttaret

Majuttaret

”Jo useamman kauden ajan olemme tehneet varainkeruuta myymällä laadukkaita Gutz-tuotteita. Erityisesti Gutzin alusasut ja sukat toimivat urheilussa täydellisesti. Kiitos Gutz yhteistyöstä!”

lue lisää
Kemijärven Kiekko

Kemijärven Kiekko

”Opettaja kertoi koulun vanhempainillassa, että heillä oli ollut tehtävä, johon piti listata neljä asiaa, joita ilman ei haluaisi olla ja jotka ovat elämässä tärkeimmät. Poikani Topias oli kirjoittanut tehtävään: perhe, kaverit, jääkiekko ja Gutzin bokserit!”

lue lisää
Oulu Riders

Oulu Riders

”Gutz-tuotteiden myynti on ollut helppoa. Kun kampanja-aika rajataan lyhyeksi, se on mahdollista hoitaa tehokkaasti ja varsin vähällä vaivalla. Olemme toteuttaneet Gutz-varainhankinnan avulla leirimatkoja mm. Ypäjän Hevosopistolle.”

lue lisää
Mailajuniorit ry

Mailajuniorit ry

”Gutzeja on mukava myydä kun tietää myyvänsä kohtuuhintaisia laadukkaita tuotteita. Osa asiakkaista tietää jo myyntiä odottaakin ja saattavat itse olla aktiivisia kysyen milloin myynti taas aloitetaan.”

lue lisää
Pesäkarhut

Pesäkarhut

”Seurassa on 17 juniorijoukkuetta ja Naisten Superpesis-joukkue, jotka kaikki myyvät vuosittain laadukkaita Gutz-tuotteita osana varainkeruutaan. Gutz-tuotteista kerätyt voitot yhdessä ovat yksi tärkeimmistä ansaintakeinoista joukkuetoiminnan pyörittämisessä.”

lue lisää
SB Vaasa

SB Vaasa

”GUTZ-tuotteiden myynti on ollut SB Vaasan joukkueiden yksi merkittävimmistä varainkeruun muodoista jo vuosia. Kaikkinensa SB Vaasan joukkueet keräsivät myynneillä GUTZ:n myyntiprovisiota 19000 euroa!”

lue lisää
O2-Jyväskylä ry

O2-Jyväskylä ry

”Lähdimme koko seurana ensimmäistä kertaa mukaan Gutz-kampanjaan syksyllä 2018 ja myyntikampanja oli menestys heti ensimmäisellä kerralla! Joukkueilla oli helppo tehdä päätös mukaan lähtemisestä, kun myyntikampanja oli riskitön. Syksyn myyntikampanja tuotti joukkueille yhteensä tuhansia euroja ja on jatkossakin tärkeä lisä joukkueiden varainhankintaan.”

lue lisää
KJT Hockey ry

KJT Hockey ry

”KJT Hockey ry kiittää Gutzia ja Michaelaa yhteistyön aloittamisesta ja seura on lähdössä innolla mukaan myös ensikauden aikana!”

lue lisää
Kaarinan Taitoluistelijat Ry

Kaarinan Taitoluistelijat Ry

”Kaarinan Taitoluistelijat ry perustettiin Kaarinaan vuonna 2003. Seuran tavoitteena on tarjota kaarinalaisille sekä lähialueen lapsille ja nuorille mahdollisuus taitoluisteluharrastukseen sekä kilpa- että harrastetasolla lähellä kotia.”

lue lisää
VPS-j P04

VPS-j P04

”Gutzin varainhankinta on tehty helpoksi toteuttaa ilman turhaa rahaliikennettä ja säilytys ongelmia. Joten päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Ehdottomasti myös jatkossa hyvä varainhankinta mahdollisuus meille.”

lue lisää
Seinäjoen Peliveljet/ pojat 06

Seinäjoen Peliveljet/ pojat 06

”Lähdimme mukaan heti uuden gutz kuvaston ilmestyttyä markkinoille. Myyntitavoitteena oli 10 paketin myynti / pelaaja. Lopulta myytyjen pakettien keskiarvo oli kuitenkin reilusti yli 20 pakettia / pelaaja.”

lue lisää

Porin Pesäkarhut

”Seurassa on 12 juniorijoukkuetta, jotka kaikki myyvät vuosittain laadukkaita Gutz-tuotteita osana varainkeruutaan. Gutz-tuotteista kerätyt voitot yhdessä ovat yksi tärkeimmistä ansaintakeinoista joukkuetoiminnan pyörittämisessä.”

lue lisää

My Kippilä

”GUTZilla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita sekä yksinkertainen myyntijärjestelmä. Rahaa tarvitaan aina erilaisiin matkoihin, vuokriin, välineisiin, peliasuihin jne. joten älä mieti vaan toimi ja aloita 3 viikon riskitön kampanja kanssamme.”

lue lisää

KP-75

”Tienasimme kampanjalla 2125 euroa tulevan kesän Ahvenanmaan turnausta varten. Tehokkain myyjämme myi huikeat 57 pakettia! Olimme mukana myyntikampanjassa ensimmäistä, mutta emme varmasti viimeistä kertaa!”

lue lisää
SB Naantali pojat

SB Naantali pojat

”SB Naantalin salibandyjoukkueet ovat myyneet Gutz-tuotteita jo useita kertoja. Hyviä tuotteita on kiva myydä, ja niitä on mukava käyttää! Usein osa asiakkaistamme kyselee jo seuraavan myyntikampanjan alkua!”

lue lisää
Juniori-Sapko ry

Juniori-Sapko ry

”Seuramme on ollut Gutz- perheessä mukana nyt 2 talvea. Viime syksynä hankimme myynnillä 17745€. Joukkueet ja perheet saivat helposti varauksia sukulaisilta, tuttavilta sekä naapureilta.”

lue lisää

Savonlinnan Ajo

”Savonlinnan Ajo on myynyt Gutz-tuotteita jo kolmena syksynä peräkkäin. Gutz tarjoaa hyvän mahdollisuuden joukkueille varainkeruuseen, KIITOS SIITÄ!”

lue lisää

SC Urbans P06

”Edellisen kevään asiakkaista muutamat olivat jo ehtineet kysellä milloin tehdään seuraava tilaus, jotta saisivat lisää kestäviksi ja käytössä mukaviksi toteamiaan tuotteita.”

lue lisää

Salibandyseura Welhot

”Seuramme joukkueita on ollut mukana Gutz-kampanjoissa jo useamman kauden ajan. Gutz-myyntikampanjat ovat tuottaneet joukkueillemme mukavan lisän varainhankintaan, ja näin edesauttaneet joukkueiden toimintaa.”

lue lisää

Kempeleen lentopallo

”Kampanjoista saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan junioreidemme hyväksi, ja näin olemmekin pystyneet pitämään harrastajien kausimaksut kohtuullisella tasolla moneen muuhun harrastukseen verrattuna.”

lue lisää
Rauman Cheerleadingseura

Rauman Cheerleadingseura

”Myynnit onnistuivat yli odotusten ja Gutzien myynnillä saatiin tuettua muun muassa kisapukujen hankintaa. Uusilla ja näyttävillä asuilla oli hyvä kisata ja Raumalle tulikin takaisin tuomisina aloittelijoiden kisasta sennujoukkueen kulta ja junnujoukkueen 11. sija.”

lue lisää

Camilla Granqvist

”Pidän eniten kompressiosukista, ne pysyvät ylhäällä juostessani ja toimivat erinomaisesti salibandysukkana.”

lue lisää

Arttu Ahvenjärvi

”Minulla on aina ollut poikien Gutz-boxerit ja nykyään käytössä ovat miesten boxerit. Ne ovat ehdottomasti parhaat ja lisäksi mukavat varusteiden alla. Joukkueemme on saanut varoja pelimatkoihin GUTZ-kampanjan avulla. Suosittelen muillekin joukkueille!

lue lisää