ANSAITKAA RAHAA LUOKALLE

LUOKAA MUISTOJA LOPPUELÄMÄKSI

LUOKKARETKELLE LÄHDÖSSÄ?

 

Aloittakaa varainkeruu kanssamme ja ansaitkaa rahaa luokalle, jotta voitte tehdä luokkaretkistänne vieläkin unohtumattomampia.

Keräämällä rahaa luokalle saatte mahdollisuuden jakaa unohtumattoman kokemuksen yhdessä, jota ette koskaan unohda.

Aloittakaa myyntinne jo tänään!

ALOITA
TÄSTÄ!

Aloita luokkanne tai joukkueenne myynti helpolla rekisteröinnillä. Me autamme teitä koko matkanne ajan maaliin asti, kunnes olette toimittaneet viimeisenkin tuotepaketin perille.

MIKSI GUTZ ?

-

  • Tienaatte 5 € myydystä paketista
  • Myynti helppoa verkkokaupassa
  • Kaikki paketit hintaan 20 €
  • Tarjoamme koot 122/128-XXL
  • Pakataan erikseen myyjittäin

MYYKÄÄ LUOKKARETKEÄ VARTEN

Haluatteko toteuttaa unohtumattoman luokkaretken, ansaita rahaa tapahtumiin tai muihin tarpeisiin? Tavoitteesta riippumatta, kannattaa säästäminen aloittaa jo hyvissä ajoin. Gutz tuotteiden myynti on hauskaa, mutta vielä hauskempaa on se määränpää, johon myyntituottonne voivat teidät viedä. Rekisteröitykää sivuillamme jo tänään ja aloittakaa matka kohti yhteistä riemukasta reissua!

Gutz kuvastosta löydätte vaatteita sekä lapsille ja aikuisille. Sieltä löydätte miellyttävän lahjan veljelle, äidille, parhaalle ystävälle tai poikakaverille – valikoimasta löytyy varmasti jotakin ihan jokaiselle!

Kaikki paketit maksavat 20 € ja te ansaitsette 5 € jokaisesta myydystä paketista – yksinkertaista ja helppoa.

ALOITTAKAA TIENAAMINEN LUOKALLE

Tarpeellisten ja mukavien tuotteiden myyminen on paras ja helpoin tapa tienata haluttu summa luokalle. Gutzin tuotteet ovat käytännöllisiä arkipäivän tuotteita; valikoimastamme löytyy kaikkea alusvaatteista urheiluvaatteisiin. Tuotteet sopivat niin lahjaksi kuin omaankin käyttöön. Kaiken lisäksi näitä käytännöllisiä tuotteita on helppo myydä ja kampanja on aina tuottoisa ja riskitön.

 

 

TILAA
TUOTENÄYTE

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja olemme vakuuttuneita siitä, että tekin tulette pitämään niistä yhtä paljon. Tilaa tuotenäyte ja tutustu tuotteeseen niin päätöksenteko on helppoa.

MYYKÄÄ KÄTEVÄSTI OMASSA VERKKOKAUPASSA

Nyt voitte myydä kätevästi etäältä jakamalla linkin omaan verkkokauppaanne ystävillenne ja tuttavillenne whatsapilla, sähköpostitse, tekstiviestillä tai sosiaalisessa mediassa. Asiakkaanne tekevät ostoksensa omassa nettikaupassanne juuri silloin kun heille parhaiten sopii. Pakkaamme tuotteet valmiiksi myyjittäin. Tilaukset rekisteröidään kunkin ostajan nimelle, joten teidän ei tarvitse muistaa ulkoa kenelle toimitatte tuotteet. Laskutamme kätevästi joukkuetta yhdellä laskulla. Lisäksi meillä on laajempi valikoima verkkokaupassamme.

Nyt voitte alkaa ansaita rahaa ja lisätä luokan myyntiä oman verkkokauppanne avulla!

ute
Gutz varainhankinta on helppoa

Gutz varainhankinta

Niin yksinkertaista ja helppoa ansaita rahaa tuotteilla, joita kaikki tarvitsevat ja joita jokaisen on joka tapauksessa ostettava jostakin. Kampanjamme yhdistää luokkaanne ja luo yhteenkuuluvuutta. Kolmen viikon rajatulla ajalla oleva kampanja on täysin riskitön ja tuottava ja autamme teitä tarvittaessa henkilökohtaisesti! Kokeilkaa tekin!  Selaa tästä uutta kuvastoa!

REISSATKAA ENEMMÄN JA KAUEMMAS

Mahdollistakaa opiskeluajan unohtumattomin luokkaretki – asettakaa tavoite ja tienatkaa yhdessä rahaa Gutzin avulla. Mitä enemmän saatte luokalle tienattua, sitä pidemmän tai useamman reissun saatte tehtyä yhdessä. Miten olisi esimerkiksi päiväretki Linnanmäelle tai Särkänniemeen? Vai houkuttelisiko retki ulkomaille? Kohteesta riippumatta, kannattaa teillä olla suunnitelma rahan keräämiseksi hyvissä ajoin, jotta saatte reissunne toteutettua. Ottakaa ensimmäinen askel kohti unelmaretkeänne aloittamalla myynti Gutzin kanssa!

 

ALOITTAMINEN ON NÄIN HELPPOA:

bubble_1 copy

ALOITA

Käynnistä kampanja tämän sivun oikeasta yläreunasta ja voitte saman tien aloittaa ansaitsemisen.
Kampanja alkaa nyt!

bubble_2 copy

KERÄÄ

Jakakaa uutta kätevää nettikauppalinkkiä tai kirjatkaa tilaukset kätevästi tämän sivun kautta.
Olette jo puolessavälissä!

bubble_3 copy

JAA

Tilaus saapuu, ja nyt on aika toimittaa paketit ostajille. Keräätte maksut kun toimitatte tuotteet ostajille.
Kampanja on melkein valmis!

bubble_4

TULOS

Jokainen paketti maksaa 20 € ja te ansaitsette aina 5 € / paketti. Kirjaudu sisään yhteyshenkilön sivulle, niin näet tarkalleen kuinka paljon ansaitsitte.
Valmista tuli!

ALOITTAKAA RAHAN ANSAITSEMINEN LUOKALLE JO TÄNÄÄN

Meillä on helppo aloittaa myynti ja ansaita rahaa luokalle.

Ainoa asia, joka sinun tarvitsee tehdä, on nimetä yhteyshenkilö, joka rekisteröi luokkanne tänään (yhteyshenkilön on oltava yli 18-vuotias), ja saatte aloituspakkauksen sisältäen kuvastoja ja tuotenäytteitä viikon kuluessa.

Myytävät tuotteet ovat korkealaatuisia ja joita kaikki tarvitsevat ja käyttävät.

mobil
Varainhankinta Gutzin kanssa antaa enemmän

RAHAN ANSAITSEMISEN TULEE OLLA LUOKALLE HELPPOA, HAUSKAA JA KANNATTAVAA.

HAUSKAA MYYNTIÄ

Teemme myyntikokemuksesta hauskempaa tarjoamalla mahdollisuuden bonuslahjaan, joka tarkoittaa, että luokka saa lahjan, jos myytte tietyn määrän paketteja.

 

ONKO TEILLÄ KYSYTTÄVÄÄ?

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Useimmin kysytyt kysymykset löydätte UKK-sivultamme. Siellä on tietoa siitä, miten vastaanotatte tilauksia, kuinka paljon ansaitsette myydystä tuotteesta, tietoa tuotteistamme ja paljon muuta.

Jos haluatte, voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@gutz.fi. Voitte myös soittaa meille puhelinnumeroon 0800 118 010.

 

ANSAITkaa RAHAA JOUKKUEelle TAI YHDISTYKSELLE

Jos haluatte ansaita rahaa joukkueellenne, voitte lukea lisää siitä täältä. Jos olette yhdistys ja haluatte ansaita rahaa, voitte klikata tästä lisätietoja varten.