YKSITYISYYDEN SUOJA

YKSITYISYYDEN SUOJA

Seuraavat ehdot ovat voimassa Springhill Textile AB:n, alla GUTZ, ja alla mainitun yhdistyksen/joukkueen/koulun/luokan välillä.

 

1. Yleistä

GUTZin tuotteiden toimituksen ja jakelun tarkoituksena on, että asiakas tienaa rahaa rajoitetun ajan yhteiseen tarkoitukseen, esim. harjoitusleiriä tai luokkaretkeä varten, joka toteutetaan tuloilla, jotka asiakas ansaitsee jälleenmyymällä GUTZin tuotteita loppuasiakkaille.

GUTZin tuotteiden myynti ja jakelu alkaa siitä, kun asiakas tilaa aloituspakkauksen. Sen jälkeen asiakas ottaa vastaan GUTZin tuotteiden tilauksia loppuasiakkailta tietyn ajan. Tämän jälkeen asiakas toimittaa GUTZille yhteistilauksen sovitun aikataulun mukaisesti. GUTZ lähettää tilatut tuotteet asiakkaalle. GUTZin tuotteiden ostamisen edellytyksenä on, että asiakas on nimennyt yhteyshenkilön, joka vastaa maksusta GUTZille yhdessä asiakkaan kanssa.

 

2. GUTZin velvollisuudet

GUTZ myy ainoastaan yhdistyksille/ joukkueille/kouluille/luokille. GUTZ sitoutuu tukemaan asiakasta myyntijakson aikana ja korvaamaan mahdolliset reklamaatiot kokeilun jälkeen.

 

3. Asiakkaan velvollisuudet

Asiakas sitoutuu hoitamaan GUTZin tuotteiden myynnin omatoimisesti etsivän toiminnan kautta eikä saa maksaa siitä kenellekään palkkaa tai muuta korvausta.

Ansaitut rahat eivät tule myyntiryhmän yksittäisten jäsenten osaksi, vaan myyntiryhmän kaikille jäsenille. Myyntiryhmän tuotto käytetään lyhentämättömänä ryhmän yhteisen tavoitteen saavuttamiseen.

GUTZin tuotteita myytäessä loppuasiakasta on informoitava palautusoikeudesta ja siitä, miten sitä noudatetaan lain mukaan (ks. myös kohta Palautusoikeus & palautukset).

 

4. Ansio/Voitto

Asiakkaan ansio/voitto on tuotteen ostohinnan ja myyntihinnan välinen erotus. Myyntisesongin 2018–2019 aikana noudatetaan seuraavaa: jos kuluttajahinta on 20 euroa, ansiot ovat 5 euroa/myyty paketti.

 

5. Tiiminjohtajalle asetettavat vaatimukset

Tiiminjohtajan on oltava täysi-ikäinen, hänellä ei saa olla maksumerkintöjä ja hänen täytyy hyväksyä, että hänen luottokelpoisuutensa tarkistetaan. Ota huomioon, ettei tarkistusta rekisteröidä luottorekisteriin tms., eikä tarkistus vaikuta tiiminjohtajaan yksityishenkilönä esim. lainahakemuksen yhteydessä. Tiiminjohtajalla ja asiakkaalla on maksujen suhteen jaettu vastuu GUTZia kohtaan.

 

6. Toimitus & toimituskulut

Aloituspakkaus toimitetaan 5–7 työpäivän kuluessa toimituskuluitta ilmoitettuun osoitteeseen. Yli 175 pakkauksen lopputoimitus toimitetaan toimituskuluitta. Alle 175 pakkauksen toimituksista peritään toimituskulut voimassaolevan taulukon mukaisesti.

 

7. Maksuehdot

Lasku lähetetään yhdessä asiakkaan tuotteiden kanssa lopputoimituksen yhteydessä (jos laskutusosoite on sama kuin toimitusosoite). Maksuehto on 20 päivää toimituspäivästä. Maksun myöhästymisestä peritään viivästyskorko, joka on tällä hetkellä 14 % jokaiselta alkavalta kuukaudelta.

 

8. Palautusoikeus palautukset

Loppuasiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Mahdollisissa reklamaatioissa noudatetaan kuluttajansuojalakia. Reklamaatiot on toimitettava GUTZille “kohtuullisen ajan kuluessa” lopputoimituksesta.

GUTZ
Springhill Textile AB
Box 22 300
250 25 HELSINGBORG
RUOTSI

Faksi
+46 (0)42 15 88 95

Asiakaspalvelu
0800 11 80 10

Sähköposti
info@gutz.fi

Kotisivu
www.gutz.fi