Jaguars Spirit Athletes

Tobias

Jaguars Spirit Athletes (JSA) on Jyväskyläläinen cheerleadingin ja cheertanssin erikoisseura. Seurassa jäseniä on lähes 800. Jäsenten viihtyvyys, yhteisöllisyys ja ilo ovat tärkeitä asioita kaikessa toiminnassamme.

Varainhankinta on tärkeää toimintaa niin urheiluseuroille kuin joukkueillekin. Varainhankinnan tärkeys on korostunut erityisesti korona-aikana. JSA otti GUTZin kampanjan syksyllä 2020 ja siitä oli iso apu, sekä seuralle, että joukkueille.

Valitsimme GUTZin tuotteet syksyn varainhankinta kampanjaksi, koska kampanjan toteuttaminen oli helppoa sähköisen tilauksen ansiosta. GUTZ edustaja saapui paikalle kertomaan selkeät ohjeet joukkueiden edustajille ja toi mukanaan tuotteita nähtäville. Tuotteiden laadukkuus vakuutti joukkueiden edustajat, jonka takia tuotteita oli helppo ryhtyä markkinoimaan. Tuotteet sopivat jokaiselle jokapäiväiseen liikkumiseen.

GUTZ- tuotteiden myynnistä saaduilla tuotoilla joukkueet kustansivat leiri-, varuste- ja kilpailukulujaan. GUTZin reilulla sponsoroinnilla seura sai katettua koronavuoden tappioita. Toiveena olisi, että GUTZ yhteistyötä jatketaan säännöllisesti jatkossakin. Seuraavina vuosina sponsorointia suunnataan mm. varustehankintoihin.