Ajax-Sarkkiranta

Tobias

Kuvassa erityisen hienosti Gutz-kampanjan omakseen ottanut 2012-2013-syntyneiden tyttöjen joukkue kauden 2019-2020 päättäjäistunnelmissa.

Ajax-Sarkkiranta tempaisi yhteistyön käyntiin Gutzin kanssa. Joukkueet ottivat kampanjan vastaan mainiosti ja myyntiä karttuikin mukavasti. Joukkueet ovat olleet tyytyväisiä kampanjan organisointiin ja konsepti on tehty todella mielekkääksi ja tehokkaaksi varainhankintaa ajatellen, erityisesti, kun asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Gutzin laatuun. Laadun lisäksi viestintä ja tuotteiden toimitus sekä jälkimarkkinointi ovat olleet erinomaisella tasolla. Kampanjan avulla joukkueet saivat mahdollistettua runsaan turnaustoiminnan samalla kausimaksuja alentaen. Vastaavasti seura on osaltaan Gutz-kampanjan avulla saanut kehitettyä junioritoimintaa valmennuksen ja olosuhteiden osalta. Hyviin kokemuksiimme perustuen tulemme käynnistämään Gutz-kampanjan kaksi kertaa vuodessa. Odotamme hyväksi osoittautuneen yhteistyön jatkuvan laadukkaiden Gutz-tuotteiden myynnin merkeissä.

Ajax-Sarkkiranta on 1997 perustettu kempeleläinen jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Teemme vahvaa juniorityötä laadukkaissa olosuhteissa. Noin 600 pelaajaamme harjoittelevat erinomaisissa olosuhteissa Kempeleen nurmi- ja tekonurmikentillä sekä vuonna 2019 valmistuneessa täysimittaisessa ylipainehallissamme, jonka lisäksi pelaajia palvelee talvisin myös pienempi harjoitushallimme. Teemme tiivistä seurayhteistyötä Oulun alueen muiden jalkapalloseurojen kanssa. Vahvan olosuhdekehittämisen seuramme panostaa entisestään pelaajan laadukkaaseen arkeen ja seurayhteistyöhön laadukkaan pelaajapolkumme edelleen kehittämiseksi. Seuramme järjestää sekä kilpa- että harrastetason toimintaa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille.