ANSAITKAA RAHAA LUOKALLE

LUOKAA MUISTOJA LOPPUELÄMÄKSI

friends take a selfie in piccadilly circus

ANSAITKAA RAHAA LUOKALLE
!

Haluatteko toteuttaa unohtumattoman luokkaretken? Tai muuten vaan matkustaa jonnekin pitämään hauskaa ja nostattamaan luokan yhteishenkeä? Tavoitteesta riippumatta, kannattaa säästäminen aloittaa jo hyvissä ajoin. GUTZin tuotteiden myynti on hauskaa, mutta vielä hauskempaa on se määränpää, johon myyntituottonne voivat teidät viedä. Rekisteröitykää sivuillamme jo tänään ja aloittakaa matka kohti yhteistä riemukasta reissua!

GUTZin kuvastosta löydätte vaatteita sekä lapsille ja aikuisille. Sieltä löydätte miellyttävän lahjan veljelle, äidille, parhaalle ystävälle tai poikakaverille – jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Kaikki peruspaketit maksavat teille 20€ ja  – yksinkertaista ja helppoa.

ALOITA
TÄSTÄ!

Aloita luokkanne tai joukkueenne myynti helpolla rekisteröinnillä. Me autamme teitä koko matkanne ajan maaliin asti, kunnes olette toimittaneet viimeisenkin tuotepaketin perille.

ALOITTAKAA TIENAAMINEN LUOKALLE

Tarpeellisten ja mukavien tuotteiden myyminen on paras ja helpoin tapa tienata haluttu summa luokalle. Kaikki GUTZin tuotteet ovat tällaisia arkipäivän tuotteita; katalogimme on täynnä kaikkea alusvaatteiden ja urheiluvaatteiden väliltä. Tuotteet sopivat niin lahjaksi haluamallesi henkilölle kuin omaankin käyttöön. Kaiken lisäksi näitä käytännöllisiä tuotteita on helppo ja mukava myydä.

MYYKÄÄ LUOKKARETKEÄ VARTEN

Sen lisäksi, että tuotteidemme myyminen on hauskaa, hyötyy luokkanne siitä myös paljon. Jokaista myytyä pakettia kohti saatte pitää 5€. Ansionne on siis korkea verrattuna muihin vastaaviin myyntikampanjoihin. Paketit sisältävät laadukkaita ja hienoja tuotteita, jotka toimitetaan teille haluamaanne kaupunkiin Suomessa. Myyminen on siis helppoa ja yksinkertaista sijainnistanne riippumatta!

TILAA
TUOTENÄYTE

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja olemme vakuuttuneita siitä, että tekin tulette pitämään niistä yhtä paljon. Tilaa tuotenäyte ja tutustu tuotteeseen niin päätöksenteko on helppoa.

REISSATKAA PIDEMMÄLLE JA KAUEMMAS

Mahdollistakaa opiskeluajan unohtumattomin luokkaretki – asettakaa tavoite ja tienatkaa yhdessä rahaa GUTZin avulla. Mitä enemmän saatte luokalle tienattua, sitä pidemmän tai useamman reissun saatte tehtyä yhdessä. Miten olisi esimerkiksi päiväretki Linnanmäelle tai Särkänniemeen? Vai houkuttelisiko retki ulkomaille? Kohteesta riippumatta, kannattaa teillä olla suunnitelma rahan keräämiseksi hyvissä ajoin, jotta saatte reissunne toteutettua. Ottakaa ensimmäinen askel kohti unelmaretkeänne aloittamalla myynti GUTZin kanssa!