ANSAITKAA RAHAA LUOKALLE

ANSAITKAA RAHAA LUOKALLE

Haluatteko toteuttaa unohtumattoman luokkaretken? Tai muuten vaan matkustaa jonnekin pitämään hauskaa ja nostattamaan luokan yhteishenkeä? Tavoitteesta riippumatta, kannattaa säästäminen aloittaa jo hyvissä ajoin. GUTZin tuotteiden myynti on hauskaa, mutta vielä hauskempaa on se määränpää, johon myyntituottonne voivat teidät viedä. Rekisteröitykää sivuillamme jo tänään ja aloittakaa matka kohti yhteistä riemukasta reissua!
GUTZin kuvastosta löydätte vaatteita sekä lapsille ja aikuisille. Sieltä löydätte miellyttävän lahjan veljelle, äidille, parhaalle ystävälle tai poikakaverille – jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Kaikki peruspaketit maksavat teille 20€ ja premium-paketit 25€ – yksinkertaista ja helppoa.

 

ALOITTAKAA TIENAAMINEN LUOKALLE

Tarpeellisten ja mukavien tuotteiden myyminen on paras ja helpoin tapa tienata haluttu summa luokalle. Kaikki GUTZin tuotteet ovat tällaisia arkipäivän tuotteita; katalogimme on täynnä kaikkea alusvaatteiden ja urheiluvaatteiden väliltä. Tuotteet sopivat niin lahjaksi haluamallesi henkilölle kuin omaankin käyttöön. Kaiken lisäksi näitä käytännöllisiä tuotteita on helppo ja mukava myydä.

MYYKÄÄ LUOKKARETKEÄ VARTEN

Sen lisäksi, että tuotteidemme myyminen on hauskaa, hyötyy luokkanne siitä myös paljon. Jokaista myytyä pakettia kohti saatte pitää 5€. Ansionne on siis korkea verrattuna muihin vastaaviin myyntikampanjoihin. Paketit sisältävät laadukkaita ja hienoja tuotteita, jotka toimitetaan teille haluamaanne kaupunkiin Suomessa. Myyminen on siis helppoa ja yksinkertaista sijainnistanne riippumatta!

REISSATKAA PIDEMMÄLLE JA KAUEMMAS

Mahdollistakaa opiskeluajan unohtumattomin luokkaretki – asettakaa tavoite ja tienatkaa yhdessä rahaa GUTZin avulla. Mitä enemmän saatte luokalle tienattua, sitä pidemmän tai useamman reissun saatte tehtyä yhdessä. Miten olisi esimerkiksi päiväretki Linnanmäelle tai Särkänniemeen? Vai houkuttelisiko retki ulkomaille? Kohteesta riippumatta, kannattaa teillä olla suunnitelma rahan keräämiseksi hyvissä ajoin, jotta saatte reissunne toteutettua. Ottakaa ensimmäinen askel kohti unelmaretkeänne aloittamalla myynti GUTZin kanssa!

MITEN SE TOIMII

Aloita myynti

Rekisteröi joukkue osoitteessa gutz.fi. Toimitamme aloituspaketin viikon kuluessa. Täältä löydät niin tuoteluetteloita kuin tilausvihkoja ja tavaranäytteitäkin. Pääset tästä jo käyntiin!

Myy ja tilaa tuotteita

Myy tuotteita laajasta valikoimastamme. Vastaanotettuamme tilauksen, tuotteet pakataan välittömästi. Paketti toimitetaan 10–14 työpäivän kuluessa. Jos tilaatte yli 175 pakettia, toimitus on maksuton ja se pakataan myyjäkohtaisesti.

Toimita ja rahasta

Jaa paketit kullekin myyjälle. Tarkista, että kaikki täsmää. Tämän jälkeen myyjät voivat jakaa omat pakettinsa ja rahastaa niistä. Kerätkää rahat heti, näin tilanne pysyy aina hallinnassa. Kampanja on melkein valmis.

Tarkista joukkueen tulos

Kukin paketti maksaa sisällöstä riippumatta 20€ ja tästä saatte aina pitää 5€. Kirjaudu osoitteeseen gutz.fi nähdäksesi, mitä olette tienanneet. Valmis!

 

TARJOAMME TEILLE TÄMÄN

  • Joukkue tienaa 5€ per myyty paketti
  • Palkinto jokaiselle myyjälle, jos myytte keskimäärin vähintään 10 pakettia / myyjä
  • Pakkaamme tuotteet myyjittäin, kun myytte vähintään 175 pakettia
  • Urheilu- ja alusvaatteemme sopivat koko perheelle, koot 122/128 & S-XXL
  • Seuraa myyntiprosessia helposti mobiilisovelluksemme avulla
  • Ei toimituskuluja vähintään 175 paketin tilauksilla