TIENATKAA RAHAA JOUKKUEELLE

TIENATKAA RAHAA JOUKKUEELLE

Johdattakaa joukkueenne maaliviivalle GUTZin avulla. Me autamme teitä keräämään rahaa treenireissulle tai mahdollistamaan osallistumisen pitkään haaveiltuun jalkapalloturnaukseen. Tienatkaa yhdessä rahaa joukkueelle myymällä upeita, koko perheelle sopivia tuotteita. Rekisteröitykää jo tänään!

TILAA ILMAINEN NÄYTEPAKKAUS!

Onko suunnitelmissanne treenileiri tai kenties turnaus ulkomailla? Tai tarvitsetteko ehkä uudet maalit tai uusia erivärisiä liivejä harjoituksiin? Vai haluatteko vain järjestää mukavan aktiivipäivän joukkueen kesken onnistuneen kauden päätteeksi? Oli määränpää mikä tahansa, ylimääräiselle rahalle on aina käyttöä! GUTZin käytännöllisiä tuotteita myymällä voitte kerätä rahat kasaan tavoitteesta riippumatta.
Meidän valikoimamme koostuu tuotteista, joita kaikki todella haluavat ja tarvitsevat arkikäytössä. Tuotteemme ovat laadukkaita, pirteän värisiä ja trendikkäitä. Lisäksi joukkueenne saa hyvän tienestin jokaisesta myydystä tuotteesta. Yhteinen tavoite mielessä on jokaisen helpompi asennoitua myymään tuotteita joukkueen hyväksi. Turnausreissu, aluekilpailut tai uudet varusteet – kaikki on teistä itsestänne kiinni!

YHTEISTÄ TEKEMISTÄ JOUKKUEEN KANSSA!

Vahvistakaa joukkuehenkeänne ja kehittykää yhdessä joukkueena! Kerätkää voimanne ja taistelkaa kohti yhteistä tavoitetta! Pelireissu, uudet treenivarusteet tai palloja temppujen harjoitteluun – mitä enemmän myytte, sitä enemmän voitte saavuttaa. Sen lisäksi, että saatte rahaa yhteiseen tavoitteeseenne, nostattaa GUTZin hauska myyntikampanja myös joukkueen yhteishenkeä.
GUTZin myyntikampanja on yksinkertainen ja helppo tapa tienata rahaa joukkueen hyväksi. Rekisteröitykää jo tänään, niin voitte aloittaa matkan kohti maalianne.

KERRYTTÄKÄÄ JOUKKUEEN KASSAA – MYYKÄÄ SUOSITTUJA TUOTTEITAMME!

GUTZin myyntikampanjaan osallistumalla voitte saavuttaa joukkueellenne normaalia paremman tuoton. Perustuotteemme maksavat sisällöstä riippumatta 20€ ja premium-tuotteemme 25€ per paketti. Jokaisesta myydystä paketista saa joukkueenne tuottoa 5€!
GUTZin alusvaatteet ja urheilutuotteet ovat niin hyödyllisiä kuin hyvälaatuisiakin. Lisäksi tarjoamme paljon tuotteita, jotka sopivat loistavasti aktiivisille lapsille – joukkueen superstaroille. Tuotteidemme laadukkuus ja käytännöllisyys tekevät myyntityöstä entistä mukavampaa, ja mikä parempaa, kuvastostamme voitte tilata tuotteita joko itsellenne tai lahjaksi haluamallenne henkilölle.
GUTZin kampanjan avulla kaikki joukkuelaiset pääsevät osallistumaan joukkueen kehitykseen. Ottakaa haaste vastaan ja aloittakaa matka kohti joukkueen yhteistä tavoitetta!

MITEN SE TOIMII

 

TARJOAMME TEILLE TÄMÄN

  • Joukkue tienaa 5€ per myyty paketti
  • Palkinto jokaiselle myyjälle, jos myytte keskimäärin vähintään 10 pakettia / myyjä
  • Pakkaamme tuotteet myyjittäin, kun myytte vähintään 175 pakettia
  • Urheilu- ja alusvaatteemme sopivat koko perheelle, koot 122/128 & S-XXL
  • Seuraa myyntiprosessia helposti mobiilisovelluksemme avulla
  • Ei toimituskuluja vähintään 175 paketin tilauksilla