ANSAItKAA RAHAA JOUKKUEELLE​

VAHVISTAKAA YHTEENKUULUVUUTTA!

ansaiTKAA RAHAA JOUKKUEELLE
!

Johdattakaa joukkueenne maaliviivalle GUTZin avulla. Me autamme teitä keräämään rahaa treenireissulle tai mahdollistamaan osallistumisen pitkään haaveiltuun jalkapalloturnaukseen. Tienatkaa yhdessä rahaa joukkueelle myymällä upeita, koko perheelle sopivia tuotteita. Rekisteröitykää jo tänään!

Onko suunnitelmissanne treenileiri tai kenties turnaus ulkomailla? Tai tarvitsetteko ehkä uudet maalit tai uusia erivärisiä liivejä harjoituksiin? Vai haluatteko vain järjestää mukavan aktiivipäivän joukkueen kesken onnistuneen kauden päätteeksi? Oli määränpää mikä tahansa, ylimääräiselle rahalle on aina käyttöä! GUTZin käytännöllisiä tuotteita myymällä voitte kerätä rahat kasaan tavoitteesta riippumatta.
Meidän valikoimamme koostuu tuotteista, joita kaikki todella haluavat ja tarvitsevat arkikäytössä. Tuotteemme ovat laadukkaita, pirteän värisiä ja trendikkäitä. Lisäksi joukkueenne saa hyvän tienestin jokaisesta myydystä tuotteesta. Yhteinen tavoite mielessä on jokaisen helpompi asennoitua myymään tuotteita joukkueen hyväksi. Turnausreissu, aluekilpailut tai uudet varusteet – kaikki on teistä itsestänne kiinni!

 

YHTEISTÄ TEKEMISTÄ JOUKKUEEN KANSSA!

Vahvistakaa joukkuehenkeänne ja kehittykää yhdessä joukkueena! Kerätkää voimanne ja taistelkaa kohti yhteistä tavoitetta! Pelireissu, uudet treenivarusteet tai palloja temppujen harjoitteluun – mitä enemmän myytte, sitä enemmän voitte saavuttaa. Sen lisäksi, että saatte rahaa yhteiseen tavoitteeseenne, nostattaa GUTZin hauska myyntikampanja myös joukkueen yhteishenkeä.
GUTZin myyntikampanja on yksinkertainen ja helppo tapa tienata rahaa joukkueen hyväksi. Rekisteröitykää jo tänään, niin voitte aloittaa matkan kohti maalianne.

ALOITA
TÄSTÄ!

Aloita luokkanne tai joukkueenne myynti helpolla rekisteröinnillä. Me autamme teitä koko matkanne ajan maaliin asti, kunnes olette toimittaneet viimeisenkin tuotepaketin perille.

TILAA 
TUOTENÄYTE

-

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja olemme vakuuttuneita siitä, että tekin tulette pitämään niistä yhtä paljon. Tilaa tuotenäyte ja tutustu tuotteeseen niin päätöksenteko on helppoa.

KERRYTTÄKÄÄ JOUKKUEEN KASSAA – MYYKÄÄ SUOSITTUJA TUOTTEITAMME!

GUTZin myyntikampanjaan osallistumalla voitte saavuttaa joukkueellenne normaalia paremman tuoton. Perustuotteemme maksavat sisällöstä riippumatta 20€ per paketti. Jokaisesta myydystä paketista saa joukkueenne tuottoa 5€!

GUTZin alusvaatteet ja urheilutuotteet ovat niin hyödyllisiä kuin hyvälaatuisiakin. Lisäksi tarjoamme paljon tuotteita, jotka sopivat loistavasti aktiivisille lapsille – joukkueen superstaroille. Tuotteidemme laadukkuus ja käytännöllisyys tekevät myyntityöstä entistä mukavampaa, ja mikä parempaa, kuvastostamme voitte tilata tuotteita joko itsellenne tai lahjaksi haluamallenne henkilölle.

GUTZin kampanjan avulla kaikki joukkuelaiset pääsevät osallistumaan joukkueen kehitykseen. Ottakaa haaste vastaan ja aloittakaa matka kohti joukkueen yhteistä tavoitetta!

Yksinkertaista ja helppoa ansaita rahaa tuotteilla, joita kaikki tarvitsevat ja on joka tapauksessa ostettava jostakin. Gutz varainhankinta yhdistää joukkuetta ja luo yhteenkuuluvuutta. Kolmen viikon rajatulla ajalla oleva kampanja on täysin riskitön ja tuottava ja autamme sinua tarvittaessa henkilökohtaisesti! Kokeilkaa tekin!