TPS Jalkapallo

”Gutzin laadukkaat tuotteet, asiakasystävällinen toimintamalli ja erittäin toimiva varainhankintamuoto antavat hyvät edellytykset onnistuneille myyntikampanjoille.”

Seinäjoen Peliveljet

”SPV on myynyt Gutzin tuotteita jo usean vuoden ajan. Gutzin hyvä palvelu, toimiva konsepti ja laadukkaat tuotteet takaavat menestyneen varainhankintakampanjan.”

TPS Jalkapallo

”TPS Jalkapallon ja Gutzin jo pitkään jatkunut yhteistyö on tänäkin vuonna tuonut merkittävästi lisäresursseja seuran ja etenkin sen joukkueiden toimintaan.”

Oulun Normaalikoulu

”Päätimme myydä Gutz-tuotteita, ja niiden myynti osoittautuikin menestykseksi. Luokkamme opettajat arvostivat myös myynnin helppoutta yhdyshenkilölle sekä Gutzilta saatua joustavaa ja ystävällistä palvelua. Lopulta myyntitavoitteemme lähes tuplaantui ja pääsemmekin kuudennen luokan syksyllä kauan odotettuun leirikouluun!”

Lahjan Tytöt

”Tuotteita on mukava myydä, sillä ne ovat laadukkaita sekä tarpeellisia ja näiden vuoksi myös kysyttyä. Suosittelemme lämpimästi yhteistyön tekemistä Gutzin kanssa!”

PCA

”Porin Cheerleading Akatemia suosittelee GUTZ kampanjaa lämpimästi kaikille urheiluseuroille!”

Pattu Juniorit

”Pattu E-tytöt keräsivät mukavan summan joukkueen kassaan Gutz-myynneillä, ja saivat lahjaksi juomapullot.”

CheerStars

Katso videomme!

Junior Pelicans

”Tämä on ollut selkeä ja vaivaton varainhankintakampanja. Iso kiitos Gutzille, joukkueen yhteyshenkilöille ja kaikille vanhemmille jotka osallistuivat kampanjaan!”

KuPS

”Ennustankin GUTZ:n ja KuPS ry:n väliselle yhteistyölle pitkää ja menestyksekästä tulevaisuutta. Seuraavaa kampanjaa odotellessa – BANZAI!”

Nibacos

”Gutz- tuotteiden myynti oli Nibacos/Hipa joukkueen ensimmäinen varainkeruu. Joukkue keräsi näin rahaa 1000 euroa.”

VG-62

Katso videomme!

OVOS

”Hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita oli helppo myydä, tilaukset näppärä laittaa eteenpäin. Kuvasto on houkutteleva, monipuolinen ja runsas. Joukkueet saivat kelpo tuloksen aikaan!”

SaiPa

”GUTZ myynnistä jäi hyvä kuva ja kaikki sujui hienosti. Tästä on mukava lähteä jatkossakin tekemään varainhankintaa, hyvillä ja laadukkailla tuotteilla.”

FC Kirkkonummi

”Gutzin tuotteet ovat laadukkaita ja sopivat erinomaisesti futareille. Myynti oli vaivatonta ja tuotteet toimitettiin valmiiksi lajiteltuina, joten ne oli helppoa jakaa tilaajille. Tuotteet tulevat varmasti tälläkin kertaa kovaan käyttöön!”

Fera NMK

”Gutz-tuotteiden myynti on jo useampana vuonna ollut yksi maakuntasarjan tärkeimmistä varainkeruumuodoista.”

Jyväskylän Komeetat

”Kiitti Gutz!” ❤

TPS

”Tuotto tulee helposti. Tuotteiden perään kysellään jo etukäteen, että milloin myytte seuraavan kerran. Rahaa tarvitaan aina.”

JSA

”GUTZin reilulla sponsoroinnilla seura sai katettua koronavuoden tappioita. Toiveena olisi, että GUTZ yhteistyötä jatketaan säännöllisesti jatkossakin.”

Imatran Ketterä

”Tässä videolla esiintyy reipas ja taitava U11-joukkue, jossa kaikilla on kivaa ja ollaan parhaita kavereita keskenään.”

TCS Smash

”Varainhankinta on ollut vaivatonta ja seuran joukkueet ovat osallistuneet innolla mukaan sillä Gutz-tuotteet ovat hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta olleet kysyttyjä ja näin ollen myös helppoja tuotteita myydä.”

FC Rauma

”FC Rauma on useana vuonna kerännyt varoja myymällä Gutz-tuotteita. Myynnistä saaduilla rahoilla joukkueet ovat saaneet kasaan varoja toimintaansa.”

Kaarinan Taitoluistelijat

”Kaarinan taitoluistelijat r.y. on ollut mukana Gutzien myynnissä jo useita vuosia. Tuotteet ovat hyviä ja yhteistyö mutkatonta, joten myynti on helppoa ja hauskaa.”

Nibacos

”Joukkue ansaitsi yli 700€ myymälllä Gutz -tuotteita ja näin saimme ostettua joukkueelle tarvittavat varusteet mm. maalivahdin varusteet, harjoitusliivit ja kartiot yms eikä tarvinut heti vanhempien kukkarolle mennä.”

VPS Juniorit

”Vepsun juniorijoukkueet myivät loppukesän kampanjassaan hyvän määrän Gutz-tuotteita, tarkemmin sanottuna 1433 pakettia. Tämän ansiosta joukkueet tienasivat 7165€.”

SPV

”SPV on myynyt Gutzin tuotteita jo useamman vuoden ajan. Gutzin kautta joukkue keräsi noin 900 € joukkueen kassaan, joka käytetään valmennus-, tuomari- ja turnausmaksuihin.”

Pohjois-Espoon Ponsi

”14 joukkuetta sitoutui myymään tuotteita ja tekivät hienot myyntiluvut. Kaikki saivat ihanat tuotteet kauniissa paketeissa jouluksi.”

Illusion ry

”Myynti oli mielekästä ja helppoa, koska Gutzin tuotteet olivat monelle jo tuttuja!”

Ajax-Sarkkiranta

”Joukkueet ovat olleet tyytyväisiä kampanjan organisointiin ja konsepti on tehty todella mielekkääksi ja tehokkaaksi varainhankintaa ajatellen, erityisesti, kun asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Gutzin laatuun. Hyviin kokemuksiimme perustuen tulemme käynnistämään Gutz-kampanjan kaksi kertaa vuodessa.”

Ylivieska Gymnastics

”Ylivieska gymnastics telinevoimistelijat ovat mustien trikoitten suurkuluttajia. Myynti oli jo siinäkin mielessä helppoa, mutta muutenkin kiitosta tuli mukavista ja edullisista tuotteista.”

BLACK DIAMOND CHEERLEADERS

”Paperiset esitteet ja kasvotusten tehtävä myyntityö jäivät suunnitelmista poiketen kokonaan väliin pandemian takia, mutta onneksi Gutzin sähköistä tuotekatalogia oli helppo jakaa, ja suorittaa myyntityötä etänä.”

Oliver Sillanpää

”Olen itse hieman taikauskoinen ja kaudella 2019-2020 pelasin kaikki salibandyliigaottelut Gutzin alusvaatteilla. Tykkään siis paljon Gutzin tuotteista ja niitä on helppo suositella.”

Gymnastics Åland

”Vi valde att involvera hela föreningen i försäljningen för att samla ihop pengar till ett nybygge av en gymnastikhall på Åland. Tack vare försäljningen fick vi ett ordentligt klirr i kassan.”

ÅIF Naiset XS

”ÅIF Naiset XS suosittelee Gutzia kaikille. Gutz on helppo tapa ansaita rahaa joukkueelle ja vielä se, että saat tyytyväisiä asiakkaita, jotka samalla tukevat joukkuetta ja saavat hyviä ja laadukkaita tuotteita.”

Sarkolan Koulun 5B

”Gutz-myyntitavoite tuplattiin heittämällä. Leirikoulubudjetti on tällä hetkellä hienosti tavoitteessaan ja syksyllä 2020 lähdetään Vaara-Suomeen – moni Gutzin sukat jalassa.”

Silver Sharks Wicked

”Junioritasolla kilpaileva edustusjoukkueemme Wicked treenaa ahkerasti kolme kertaa viikossa ja laadukkaille treenivaatteille on tytöillä käyttöä.”

Kempeleen Lentopallo

”Gutzin kanssa Kempeleen Lentopallo on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2012 lähtien erilaisten myyntikampanjoiden merkeissä. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Gutzin laadukkaisiin tuotteisiin.”

MuSa Futsal

”Pelaajien ja toimihenkilöiden ansiokkaan tekemisen avulla joukkue saa tuplasti hyötyä: helposti myytävän tuotteen, sekä samalla tulee ostettua itselle asuja jotka kestävät urheillessakin kovaa käyttöä.”

Nibacos E-tytöt

”Asiointi Gutzin kanssa sujui hyvin. Samoin tilausten tekeminen.  Tienaamiamme rahoja käytämme liikuntasalien vuokriin ja varusteiden hankintaan.”

PeU yleisurheilu

”Gutz tuotteet mahdollistivat myös meille sen että voimme pitää kausimaksut edelleen pieninä että kaikilla olisi mahdollisuus urheilla ja harrastaa upeassa porukassa.”

RuoSkA-KPK B/C-tytöt

”Gutzin tuotteet ovat ennalta tuttuja monille tytöille ja heidän perheilleen. Tuotteet ovat todella hyviä ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Siksi niiden myyminen on helppoa.”

Nurmon Jymy 09-tytöt

”Gutz-tuoton avulla katamme kuluja mm. peliasuista, turnausmatkoista ja harjoitusvälineistä. Olemme kokeneet Gutzit hyväksi myyntiartikkeliksi, tuotteet ovat laadukkaita.”

Kristiinan Naisvoimistelijat ry

”Gutz -tuotteilla on helppo tehdä seuralle varainkeruuta. Tuotteet ovat laadukkaita ja edullisia.”

Dreamgirls

”Gutzilla ansaittuja varoja olemme käyttäneet mm. kisamaksujen maksamiseen ja esiintymisasujen hankintaan. Lämmin suositus.”

Smilla Berglund

”Jag tävlar i artistisk gymnastik både i Finland och Sverige. År 2018 kvala jag även till junior FM. Tack vare Gutz har vi samlat in jättemycket pengar, som hjälper oss att kunna få en hall där vi alla ryms.”

Lauttakylän Luja

”Olemme myyneet menestyksekkäästi Gutzin tuotteita jo kolmena peräkkäisenä syksynä kaikkien yli 20 joukkueemme voimin. Myyntikampanjamme on toiminut loistavasti ja vanhat tyytyväiset ”asiakkaamme” tietävät jo hyvissä ajoin ennen uuden kampanjan alkua alkaa kysellä hyväksi havaittujen tuotteiden perään.”

SeMi Ladyt

”GUTZ tuotteita saatiin helposti myytyä ja saimme nopeasti kasaan hankintoihin tarvittavat rahat ja enemmänkin. Moni joukkueen pelaajista oli tutustunut aiemmin laadukkaisiin ja urheilullisiin GUTZ tuotteisiin, joten tuotteiden myyminen sujui hyvin ja nopeasti.”

Raahen Jääkiekkoklubi

”Gutz-tuotteet myyvät itse itseään. Laatu, hinta, materiaalit ja käytännölliset tuotteet ovat niin hyvin tasapainossa, että kauppa käy helposti.”

Noormarkun Koitto

”Gutzin tuotteet on laadukkaita ja kaikki tulee siisteissä pahvipakkauksissa joita on helppo antaa vaikka lahjaksi.”

Fera ry

”Feran juniorit ovat jo vuosia keränneet lisätienestejä myymällä Gutzin korkealaatuisia tuotteita. Laadukkaita tuotteitanne on helppo myydä!”

MYY KÄTEVÄSTI nettikaupan AVULLA!


NETTIKAUPASSA asiakas voi tehdä tilauksensa itse juuri silloin, kuin hänelle parhaiten sopii. Nettikaupasta löytyy kuvastoa suurempi valikoima, ja sieltä voit tilata ilman toimituskuluja ja noutaa pakettisi myyjältä.

Pyydä linkki nettikauppaan myyjältäsi!

Gutz varainhankinta nettikauppa
GUTZ FINSK KATALOG AW24

GUTZ VARAINHANKINTA

 

Niin yksinkertaista ja helppoa ansaita rahaa tuotteilla, joita kaikki tarvitsevat ja joita jokaisen on joka tapauksessa ostettava jostakin. Kampanja yhdistää joukkuetta ja luo yhteenkuuluvuutta. Kolmen viikon rajatulla ajalla oleva kampanja on täysin riskitön ja tuottava ja autamme sinua tarvittaessa henkilökohtaisesti! Kokeile sinäkin!  Selaa tästä uutta kuvastoa!

bubble_1 copy

ALOITA

Käynnistä kampanja tämän sivun oikeasta yläreunasta ja voitte saman tien aloittaa ansaitsemisen.
Kampanja alkaa nyt!

bubble_2 copy

KERÄÄ

Jakakaa uutta kätevää nettikauppalinkkiä tai kirjatkaa tilaukset kätevästi tämän sivun kautta.
Olette jo puolessavälissä!

bubble_3 copy

JAA

Tilaus saapuu, ja nyt on aika toimittaa paketit ostajille. Keräätte maksut kun toimitatte tuotteet ostajille.
Kampanja on melkein valmis!

bubble_4

TULOS

Jokainen paketti maksaa 20 € ja te ansaitsette aina 5 € / paketti. Kirjaudu sisään yhteyshenkilön sivulle, niin näet tarkalleen kuinka paljon ansaitsitte.
Valmista tuli!

ALOITA
TÄSTÄ!

-

Aloita luokkanne tai joukkueenne varainhankinta helpolla rekisteröinnillä klikkaamalla tästä.

Me autamme teitä henkilökohtaisesti koko matkanne ajan maaliin asti, kunnes olette toimittaneet viimeisenkin tuotepaketin perille.

MIKSI GUTZ ?

-

  • Tienaatte 5 € myydystä paketista
  • Myynti helppoa verkkokaupassa
  • Kaikki paketit hintaan 20 €
  • Tarjoamme koot 122/128-XXL
  • Pakataan erikseen myyjittäin