VPS-j P04

Tobias

​Vaasan Palloseuran Juniorit pojat 2004:

Osallistuimme Gutzin varainhankintaan 2018 marraskuussa tuleva joulu mielessä hyvällä ja helpolla myyntituotteella. Helppo siinä mielessä että jokainen tarvitsee näitä tuotteita vielä kun ne ovat oikeasti kestäviä ja laadukkaita lukuisista pesukerroista huolimatta.
Olemme kerran aikaisemmin myyneet Gutzia joten tuotteet olivat tuttuja jo entuudestaan. Gutzin varainhankinta on tehty helpoksi toteuttaa ilman turhaa rahaliikennettä ja säilytys ongelmia. Joten päätimme ryhtyä tuumasta toimeen.
Ikäluokassamme on 23 innokasta ja sitoutunutta pelaajaa. Laitoimme tavoitteeksi 10 pakettia per perhe. Myynti onnistui hienosti. Jotkut saivat myytyä enemmän kuin mitä tavoite oli. Ohjelma johon kaikkien tilaamat tuotteet kirjattiin oli helppokäyttöinen. Yhteyshenkilölle Gutzin suuntaan jos ikinä mitään kysyttävää tuli niin vastauksen sai viipymättä.
Ehdottomasti myös jatkossa hyvä varainhankinta mahdollisuus meille. Tämän kertaiset myynnistä saadut varat käytämme ikäluokan yhteisiin varustehankintoihin.

Futisterveisin: Marika, VPS-j P04