TPS Juniorijääkiekko

Tobias

TPS ja Gutz ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo 10 vuoden ajan. U18 joukkueenjohtaja Matti Lindstedt on ollut mukana TPS:n toiminnassa jo 20 vuoden ajan, ja Gutzin kanssa koko 10 vuoden ajan. –”Tuotto tulee helposti. Tuotteiden perään kysellään jo etukäteen, että milloin myytte seuraavan kerran. Rahaa tarvitaan aina.”

U10 joukkueenjohtaja Heikki Ojala tiedostaa, että varainhankintaa täytyy tehdä tavalla tai toisella, voi joko pyytää rahaa vanhempien lompakosta, tai sitten voi tehdä varainhankintakampanjan. –”Gutzin valikoimissa on jokaiselle jotakin. Kaikki tarvitsevat näitä tuotteita ja tuotteet ovat laadukkaita. Joukkueillamme on hieman kilpahenkeä keskenään, tänä syksynä aiomme tehdä entistäkin paremman tuloksen! Digitaalinen myynti on Gutzin kanssa todella helppoa.”

Joukkueenjohtaja Jaana Laihosen mielestä kampanjan yhteyshenkilönä toimiminen on helppoa ja yksinkertaista. –”Vanhemmat lähtivät hyvin mukaan ja tuotteita myytiinkin melkoinen määrä. Gutz-tuotteet olivat minulle jo entuudestaan tuttuja. Itselläni on useampikin tuote, joihin olen ollut tyytyväinen. Perheessämme on liikunnallisia ja aktiivisia poikia, jotka päivittäin käyttävät tuotteita. Äitinä voin suositella, että Gutz-tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja käytännöllisiä.”

TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti arvostaa pitkää ja menestyksekästä
yhteistyötä Gutzin kanssa, jossa loppua ei näy! –”Seura on ollut erittäin tyytyväinen kampanjoihin. Joukkueet, vanhemmat, pelaajat sekä asiakkaat ovat kaikki tykänneet Gutzista ja odottavat jo innokkaina, milloin seuraava kampanja alkaa. Jatkuvan, säännöllisen kampanjan edut ovat tuttu tuote, joka on helppo myydä, sekä selkeä, joustava, hyvin helppo ja vaivaton varainhankintakampanja. Urheilutoiminnan kiinteät kustannukset juoksevat koko ajan, joten varoja tarvitaan aina.”