Kempeleen Lentopallo

Kempeleen Lentopallo ry on toiminut 10 vuotta ja on Juniorilentopalloiluun erikoistunut urheiluseura. Seurassa on mukana reilusti yli 100 perhettä ja aktiivisia junioripelaajia lähes 200. Ikäluokat alkavat esikouluikäisistä aina tuonne 17-18 vuotiasiin asti. Joukkueita on tällä hetkellä reilut 20. Tyttöjä on hieman enemmän kuin poikia. Valmentajia ja apuvalmentajia on noin 40. Kempeleen Lentopallo on Pohjois-Suomen suurin juniorilentopalloseura ja koko Suomen mittakaavassakin viiden suurimman joukossa. Suomen Lentopalloliitossa on jäsenseuroja kaikkiaan lähes 400 lentopalloseuraa. Liikumme turnaus- ja kilpailumatkoilla koko Suomen alueella aina Inarista Helsinkiin ja Joensuusta Vaasaan.
Kempeleen Lentopallosta on ollut useana vuonna junioreita mukana myös junioreiden maajoukkueissa, niin on myös tänä vuonna. Kuluneena kautena Kempeleen Lentopallon B-pojat ovat voittaneet Pohjois-Suomen aluemestaruuden, C1-pojat hopeaa ja C-tytöt pronssia.

Gutzin kanssa Kempeleen Lentopallo on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2012 lähtien erilaisten myyntikampanjoiden merkeissä. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Gutzin laadukkaisiin tuotteisiin. Myös ko. tuotteita meiltä ostaneet, Kempeleen Lentopallotoiminnan ulkopuolella olevat perheet, ovat kiitelleet Gutzin tuotteiden laatua. Lisäksi Gutzin logistinen toiminta, kohtuullisen suurten pakettimäärien toimittamisessa oikeilla sisällöillä oikeaan osoitteeseen, on ollut erinomaista.
Pyrimme järjestämään myyntikampanjan kaksi kertaa vuodessa, aina keväisin ja syksyisin. Kampanjoista saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan junioreidemme hyväksi, ja näin olemmekin pystyneet pitämään harrastajien kausimaksut kohtuullisella tasolla moneen muuhun harrastukseen verrattuna. Gutzin myyntituottoja olemme käyttäneet mm. liikuntasalien vuokrien maksuun ja useana vuonna myös lentopallojunioreiden suurtapahtuman Power Cupin matkakulujen maksuun. Toivomme hyvän yhteistyön jatkuvan ja toivomme Gutzilta edelleen erinomaista uusien tuotteiden kehittämistä ja myyntiin tuomista.

//Kempeleen lentopallon hallitus