Close modal

Kirjaudu myyjänä

Close modal
Tilaa Tuotenäytteitä

Tietoa GUTZista

MITÄ OLISI ELÄMÄ ILMAN URHEILUA JA KOULULUOKKA ILMAN LUOKKARETKEÄ?

Vanhemmilla ja pelaajilla ei ole aina arkielämässä helppoa ehtiä kaikkea ja joka paikkaan. Äitinä ja urheiluaktiivina ymmärrän itse sen täysin!
Rahaa tarvitaan silti aina vapaa-ajan aktiviteeteissa, pelimatkoilla, luokkaretkissä jne. Siksi olemme tätä varten rakentaneet yksinkertaisen ja ”itsemyyvän” konseptin nimeltään GUTZ.

Itsestäänselvyys pitäisi myös olla, että asiakas voisi olla iloinen ja tyytyväinen ostokseensa! Me satsaamme täysillä meidän tuotteisiimme ja niiden korkeaan laatuun, trendikkyyteen ja perheen tarpeisiin ja toiveisiin sopien, niin vanhemmille kuin nuoremmillekin. Haluamme, että meidän jälleenmyyjät; joukkueet, luokat jne. voivat ylpeänä ja hyvillä mielin jättää tuotteen asiakkaalleen.

Meillä on monia tyytyväisiä ja pitkäaikaisia asiakkaita sekä ostajissa että myyjissä ja saamme usein kuulla ”myyn ja ostan mielelläni GUTZ tuotteita uudelleen, ystäväni ovat jo ehtineet kysyä niitä”.

GUTZ mahdollistaa sekä joukkueen että koko seuran, luokan että koko koulun ansaita ylimääräistä rahaa toimintaansa.

Kiitos mielenkiinnostasi ja onnittelut hyvästä ja laadukkaasta ostoksesta! Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää GUTZista!Michaela Lindqvist

Myyntipäällikkö Suomi