TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

VI GER ER EN BÄTTRE EKONOMI
!

GUTZ produkter har drivit försäljning åt föreningar över hela Sverige och hjälpt till att finansiera en rad olika aktiviteter för att tjäna pengar till förening och lag. När en förening har god ekonomi blir allt möjligt.

När man börjar tjäna pengar till förening eller laget så kommer det finnas mer pengar till att byta ut bland annat slitna sportutrustningar mot nya. Det kan handla om allt från fotbollsmål till hockeyklubbor och matchställ. Börja redan idag med att sälja och tjäna pengar till förening och lag med GUTZ kvalitativa kläder. Det är enkelt och lönsamt att tjäna pengar till förening och klass eller lag.

Med oss tjänar ni mest till er förening!

MIKSI GUTZ ?

-

  • Tienaatte 5 € myydystä paketista
  • Myynti helppoa verkkokaupassa
  • Kaikki paketit hintaan 20 €
  • Tarjoamme koot 122/128-XXL
  • Pakataan erikseen myyjittäin

STÄRK FÖRENINGSKÄNSLAN

Att tjäna pengar till föreningen stärker alla medlemmar. Det möjliggör att både talang och engagemang får växa sig starkt och stort. Dessutom ska det vara enkelt att tjäna pengar till förening , lag eller klasser. Det bästa sättet att samla ihop pengar på är att sälja produkter som folk verkligen vill köpa. Med GUTZ snygga sport- och underkläder finns det något för alla, oavsett om man är aktiv idrottare eller inte.

Starta igång en föreningsförsäljning med GUTZ och tjäna pengar till föreningen och få pengar till allt det som inte föreningsavgiften räcker till. Det kan vara allt från nya matchtröjor till roliga träningsläger och kvalitativ sportutrustning. Både laganda och kamratskap växer när alla jobbar mot ett gemensamt mål.

STARTA FÖRSÄLJNING I FÖRENINGEN

Det bästa med GUTZ är enkelheten. Vi erbjuder snygga sportkläder för både vuxna och barn samt även underkläder och andra produkter. Nästan alla produkter levereras i fina presentaskar och är utmärkta att ge bort i gåva till både syster, vän, mamma eller bror. Det är enkelt och roligt att sälja och tjäna pengar till föreningen med produkter som är snygga och funktionella. Med GUTZ app är det dessutom möjligt att ha en helt kontantfri försäljning med ytterligare möjlighet till direktleverans till slutkunden, vilket kräver minimal insats av kontaktpersonerna/laget, smidigt och enkelt för alla inblandade.

TJÄNA MER MED GUTZ

Det är inte krångligt att tjäna pengar till föreningen genom att sälja våra produkter. Vi har inte bara riktigt bra produkter, en smart app som förenklar betalning och erbjuder smidig direktleverans – vi har även en högre förtjänst än de flesta andra.
Hela 5€ av 20€ per sålt paket går direkt tillbaka till era lag. Det motsvarar 30 % av den totala omsättningen och kan räknas till en av Sveriges högsta förtjänster. Dessutom erbjuder GUTZ föreningen extra pengar om ett samarbetsavtal undertecknas. Byt till oss redan idag och tjäna mer pengar än ni någonsin gjort tidigare!

Detta erbjuder vi er:
• Högre förtjänst – hela 5€ per sålt paket går tillbaka till era lag
• Ytterligare förtjänst utgår vid undertecknat samarbetsavtal (ej flerårsavtal eller förbjuder er att sälja andra produkter)
• Ett gratis startpaket till samtliga lag (värde 40€kr)
• Moderiktiga produkter av hög kvalitet som säljs i fina presentaskar
• Er egna webbshop

Föreningslivet är grunden till mycket i Sverige, inte minst är det här som gemenskap, laganda och hopp frodas. Det är i idrottsföreningar våra framtida talanger tar sina första steg och får växa sig starka. Starta en försäljning med GUTZ och satsa på din förening redan idag!

Vill ni ha min hjälp att motivera och dra igång en försäljning eller diskutera samarbetsavtal så finns det kanske möjlighet för mig att komma ut under ett lagledarmöte eller liknande och visa upp våra produkter. Har ni en cup eller föreningsdag finns det möjlighet att GUTZ kan vara på plats för att visa upp våra produkter och dela ut varuprover. Slå mig gärna en signal!

MICHAELA LINDQVIST
FÖRSÄLJNINGSCHEF FINLAND (FINSK- OCH SVENSKTALANDE)
+358 40 545 72 82
michaela.lindqvist@gutz.fi

GUTZ SÅ HÄR GÅR DET TILL

Kort text på ett par rader om hur smidigt det är att tjäna pengar till de roliga sakerna. Kort Text på ett par rader om hur smidigt det är att tjäna pengar till de roliga sakerna. Starta upp ditt lag eller klass. Börja med en enkel registrering. Vi hjälper er hela vägen tills. Bläddra gärna i vårens nya katalog!