BK-46 Karis

Tobias

Fotbollsflickorna, det enda flicklaget i BK-46 i Karis, är ett växande lag som har roligt tillsammans! Vad är bra med fotboll? -Många saker! Då man spelar fotboll lär man sig t.ex. om samarbete, att alla i ett lag behövs för att lyckas och dessutom får man röra på sig utomhus! 

BK-46 Karis har sålt GUTZ-produkter i några år nu och det har blivit enklare år för år, eftersom allt flera känner till produkterna och väntar på att få köpa av dem.

Vi har utsett en GUTZ-person för varje juniorlag som har haft hand om de praktiska arrangemangen, delat ut kataloger och hållit reda på provpaketen så att alla får ha dem några dagar. Föräldrarna har varit ivriga på att sälja, mest har man köpt inom familjen, för varje år har kundkretsen utökats. Vi försöker ordna en kampanj två gånger om året, då täcker vi efterfrågan rätt så bra.

Så här säger en mamma:
Vi har tyckt jättemycket om våra GUTZ-kläder. Sockorna håller bra trots att de tvättas ofta. Speciellt mycket tycker vi om understället! Min pojke, som spelar fotboll, säger att det känns som om man inte hade någonting under alls. Själv har jag köpt trosor, de har också hållit formen och är fortfarande som nya. I år köpte jag också thermoleggings och de har jag haft på mig nästan varje dag för de är varma och sköna. Vi är verkligen nöjda med kvaliteten och hoppas att kollektionen blir större!

Vi har sålt Gutz i några år eftersom det är produkter som alla behöver och därför är lättsålt. Eftersom laget får 5 euro/sålt Gutz paket blir det snabbt en vinst till laget.

Malin Behm, lagledare