Rebecka Nilsson

NY AMBASSADÖR

REBECKA NILSSON

Hej!
Mitt namn är Rebecka Nilsson och jag har en lång och härlig handbollskarriär bakom mig. Som tidigare allsvensk handbollsspelare för OV Helsingborg och svensk landslagsspelare i beachhandboll vet jag vikten av mentala förberedelser inför träningar och matcher. Att känna sig bekväm och såväl fysiskt som mentalt stark är enligt mig grunderna till en bra och harmonisk prestation.

Utbudet och de möjligheter som GUTZ erbjuder, hjälper föreningar att uppnå mål genom att generera kapital till exempelvis lagkassan/föreningskassan, är för mig ett betydande verktyg för att få ökade möjligheter till att exempelvis ha råd med att delta i olika turneringar eller att åka iväg på ett “drömläger” som förhoppningsvis kan bidra till utveckling och en oförglömligt rolig tid.

GUTZ har kvalitativa, prisvärda och snygga produkter. Det som jag även tycker är en stor fördel, ur en sortimentsynvinkel, är att det finns något för alla. Från den individ som föredrar diskreta färger till den person som trivs bra med att sätta lite färg på sin vardag. Oavsett om du är aktiv idrottsutövare eller enbart motionär har GUTZ utbud något som kan tilltala alla.

Jag hade själv önskat att jag som tidigare idrottsutövare fått möjligheten att tillsammans med mina lagkamrater på ett säkert och enkelt sätt kunna samla ihop pengar till lagkassan, utan att behöva stå och sälja lotter eller annat dylikt utanför en affär en tidig och kall söndagsmorgon. Därför rekommenderar jag alla föreningar att samarbeta med GUTZ, då förstklassig uppbackning, service, vinst och kvalité erbjuds!

Vänliga hälsningar

Rebecka Nilsson
GUTZ Ambassadör