Mariehamns Gymnastikförbund

”Vi valde att involvera hela föreningen i försäljningen för att samla ihop pengar till ett nybygge av en gymnastikhall på Åland. Tack vare försäljningen fick vi ett ordentligt klirr i kassan.”

Solf IK Fotboll

”Tack vare samarbetet med Gutz fick flera lag en märkbar ökning i lagkassan. Föreningens sammanlagda förtjänst blev dryga 5500€!”

Blue Fox

”Det har visat sig att Gutz-produkterna är lättsålda vilket gör att våra medlemmar alltid är positiva när det blir dags för Gutz-kampanj. Hela föreningen säljer kalsonger!”

Smilla Berglund

”Jag tävlar i artistisk gymnastik både i Finland och Sverige. År 2018 kvala jag även till junior FM. Tack vare Gutz har vi samlat in jättemycket pengar, som hjälper oss att kunna få en hall där vi alla ryms.”

BK-46 Karis

”Vi har sålt Gutz i några år eftersom det är produkter som alla behöver och därför är lättsålt. Eftersom laget får 5 euro/sålt Gutz paket blir det snabbt en vinst till laget.”

EIF:S Fotbollssektion

”EIF:s Fotbollssektion har i fler sår sålt Gutz-kläder som en gemensam insats från sektionens alla fotbollsslag. Trenden har varit stigande i tre års tid och även i år slogs fjolårets försäljningsiffror.”

Jakobstads Gymnastikförening

”Jakobstads Gymnastikförening nådde sitt mål! Vi kan varmt rekommendera GUTZ-försäljning även till Er förening!”

SÄLJ ENKELT MED EGEN WEBBSHOP


I WEBBSHOPEN kan era kunder göra sina beställningar när och var det passar dem bäst. I webbshopen hittar du ett större sortiment, och där kan du beställa utan fraktkostnad och få dina varor levererade via din säljare.

Webbshoplänken får du av din säljare.

Gutz varainhankinta nettikauppa
GUTZ FINSK KATALOG AW24

TJÄNA PENGAR MED GUTZ!

Det är så enkelt att förtjäna pengar med produkter som alla behöver och som man ändå måste köpa nånstans. Kampanjen förenar laget och skapar samhörighet. Kampanjen som pågår en begränsad tid på tre veckor är fullständigt riskfri och garanterat produktiv och vi hjälper er personligen vid behov! Det är bara att prova!
Bläddra gärna i vårens nya katalog!

bubble_1 copy

STARTA

Starta kampanjen uppe till höger på denna sida så kan ni börja förtjäna direkt.
Kampanjen börjar nu!

bubble_2 copy

SAMLA

Dela webbshoplänken så kan dina köpare göra sina beställningar själv.
Nu är ni halvvägs!

bubble_3 copy

DELA UT

Beställningen anländer, och nu delar ni ut paketen. Ni samlar in pengarna då ni levererar paketen till era köpare.
Nästan klart!

bubble_4

RESULTAT

Varje paket kostar 20 € och ni förtjänar 5 €/ paket. Logga in som kontaktperson så ser du exakt hur mycket ni förtjänade.
Klart!

KOM
IGÅNG!

-

Registrera ditt lag eller din klass idag så får du ett startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover inom en vecka.

BESTÄLL
VARUPROV

-

Vi är stolta över våra produkter och tror att ni också kommer att gilla dem. Beställ ett gratis varuprov så kan ni klämma, känna och testa innan ni bestämmer er.