Close modal

Kirjaudu myyjänä

Close modal
Tilaa Tuotenäytteitä

Usein kysyttyä

1. HALUAMME ALOITTAA

MITEN ALAMME MYYDÄ?

Nimetkää yhteyshenkilö (yli 18 v.). Ryhmän rekisteröinti tapahtuu kolmessa vaiheessa verkkosivustollamme. Kun olette antaneet kaikki tiedot ja tallentaneet ryhmän, voitte aloittaa! Lähetämme aloituspaketin yhteyshenkilölle kun ryhmä on rekisteröitynyt.

MIKÄ ALOITUSPAKETTI ON JA MITÄ SE SISÄLTÄÄ?

Aloituspaketissa on tuotekuvastoja, tilausvihkoja, kaksi esittelyrasiaa ja yksi tuotepaketti, jonka voitte ottaa myydessänne mukaan. Paketti saapuu aikaisintaan 7 työpäivän kuluttua rekisteröitymisestä. Saatte pitää aloituspaketin (arvo: 40 euroa) maksutta kun myynti on saatettu loppuun!

MITÄ ESITTELYRASIA ON?

Haluamme mielellämme esitellä tuotevalikoimamme laajuutta, joten olemme kehittäneet esittelyrasian. Kyseessä on laatikko, jossa on neljä eri tavaranäytettä koko GUTZIN valikoimasta.

MITÄ MAKSUTON ALOITUSPAKETTI TARKOITTAA?

GUTZ on ainutlaatuinen ja tarjoaa aina maksuttoman aloituspaketin, joka sisältää myyntiä harjoittaville koululuokille, joukkueille ja järjestöille kaksi esittelyrasiaa sekä tuotepaketin (arvo: 40 euroa). Luokka/joukkue voi halutessaan tilata ylimääräisiä paketteja hintaan 10 euroa/esittelyrasia ja 15 euroa/tuotepaketti. On tärkeää, että myyjät ja asiakkaat voivat nähdä ja tunnustella tuotteita ja niiden laatua. Saatte pitää aloituspaketin maksutta kun kampanja on saatettu loppuun!

2. OLEMME ALOITTANEET

MITEN KIRJAUDUN SISÄÄN?

Kun yhteyshenkilö on luonut joukkueen, hänelle lähetetään myyjille tarkoitetut kirjautumistunnukset. Hän voi joko jakaa nämä itse tai lähettää ne tekstiviestillä tai sähköpostilla. Myyjät kirjautuvat GUTZIN luomin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Yhdyshenkilö kirjautuu omalla sähköpostiosoitteellaan ja itse valitsemallaan tai GUTZILTA saamallaan salasanalla.

MITEN KIRJAUDUN SOVELLUKSEEN?

Sovellus on myyjille tarkoitettu työkalu. Myyjät kirjautuvat GUTZIN luomin ja yhteyshenkilön välittämin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Yhteyshenkilö voi ainoastaan kirjautua portaalille verkkosivustoillamme. Sovelluksessa on lisää sovelluksen toimintoja koskevia kysymyksiä ja vastauksia.

MISTÄ GUTZ-SOVELLUKSEN VOI LADATA?

Sovellus on saatavilla Androidia ja iOSia varten. Voit ladata sovelluksen maksutta kustakin kaupasta.

KUKA VOI KÄYTTÄÄ SOVELLUSTA?

Sovellus on tarkoitettu niille, jotka toimivat aktiviteetin myyjinä. Kun myyntikausi on päättynyt, et voi enää kirjautua sovellukseen GUTZILTA saamillasi käyttäjätunnuksilla. Sovelluksessa on lisää sovelluksen toimintoja koskevia kysymyksiä ja vastauksia.

ENTÄ JOS UNOHDAN SALASANAN?

Pyydä apua asiakaspalvelusta.

ONKO MYYNNISTÄ VASTAAVILLE OLEMASSA KÄSIKIRJAA?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, joka lähettää sinulle käsikirjan sähköpostilla.

MIKSI MINUN ON ANNETTAVA HENKILÖTUNNUKSENI?

GUTZ antaa aina yhteyshenkilölle 30 päivän luoton. Vastaat yhteyshenkilönä GUTZILLE suoritettavista maksuista.

MISTÄ SAAMME LISÄÄ TILAUSVIHKOJA?

Kaikkia esitteitä ja lomakkeita voi ladata otsikosta Myyntimateriaalit.

SAAMMEKO MYYDÄ GUTZ-TUOTTEITA KAUEMMIN KUIN KOLME VIIKKOA?

Kyllä, jos haluatte. GUTZ suosittelee kuitenkin, että pidätte kampanjan mahdollisimman lyhyenä ja tehokkaana. Muistakaa, että asiakkaat haluavat saada tavaransa mahdollisimman pikaisesti! Jos haluatte muuttaa myyntikautta, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun.

3. SAIMME MYYNNIN VALMIIKSI

MITEN TEEMME TILAUKSEN?

Kehotamme, että myyjät käyttävät ensisijaisesti sovellusta, mutta he voivat myös kirjautua osoitteessa gutz.fi portaaliin ja rekisteröidä tilauksia siellä. Tilaukset voi myös jättää yhteyshenkilölle, joka puolestaan rekisteröi ne portaalissa. Kun kaikki tilaukset on kerätty, yhdyshenkilö johtaja toimittaa ne tilauksen muodossa GUTZILLE. Muistakaa tarkistaa, että myös toimitusosoite täsmää.

MITEN NÄEN, KUINKA PALJON KUKIN MYYJÄ ON MYYNYT?

Joukkueen alapuolella on lähetyslista, jonka voit tulostaa kun tilaus on lähtenyt varastostamme.

MITEN NÄEN, MITÄ KUKIN MYYJÄ ON MYYNYT?

Kyseisen myynnin alla on lista, jonka voit tulostaa kun toimitus on lähtenyt varastostamme. Siinä on myyjäkohtaisesti eriteltynä, mitä tuotteita myyjä on myynyt.

MILLOIN JA MITEN TILATUT TUOTTEET TOIMITETAAN?

Tilaus toimitetaan 10–14 työpäivän kuluessa siitä, kun luokka, joukkue tai järjestö on päättänyt myynnin ja rekisteröinyt tilauksen. GUTZ toimittaa tavarat PostNordin välityksellä suoraan yhteyshenkilölle. Tavarat lähetetään yrityspakettina ja toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen arkipäivisin klo 09.00–16.00. Kaikista toimituksista ilmoitetaan ennalta tekstiviestillä.

MITEN TOIMITUS ON PAKATTU?

Jos olette myyneet 175 pakettia tai enemmän, tilaus pakataan aina myyjäkohtaisesti. Kun tavarat on toimitettu yhteyshenkilölle, hänen on helppo jakaa paketit myyjille. Jos tilaus käsittää alle 175 pakettia, toimitus pakataan yhdeksi yksiköksi ja yhteyshenkilö voi itse jakaa tuotteet myyjäkohtaisesti.

MISSÄ TOIMITUS ON?

Lähetämme sähköpostiviestin kun tavarat lähtevät GUTZIN varastosta. Viesti sisältää kollinumeron, jolla toimitusta voidaan seurata. Toimituksen seuraaminen sujuu helposti PostNordin verkkosivustolla, http://www.postnord.fi/.

MITÄ RAHTI MAKSAA?

Rahti maksaa 75 pakettiin saakka 20 euroa.
Rahti maksaa 76–174 paketista 30 euroa.
175 pakettia tai enemmän = maksuton rahti!

MITEN ME MAKSAMME?

GUTZ lähettää yhteyshenkilölle laskun kun toimitus lähtee GUTZIN varastosta. Laskun maksuehto on 30 päivää.

MITEN VAIHTOJEN JA PALAUTUSTEN SUHTEEN TOIMITAAN?

Toimituksen yhteydessä toimitetaan mahdollisia palautuksia varten palautuspakkaus ja palautuslipuke. Kootkaa kaikki palautukset YHTEEN toimitukseen, jolloin teillä on yksi (1) maksuton palautuspostimaksu. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun, he auttavat parhaiten. Mahdolliset palautukset ja vaihdot on tehtävä 30 päivän kuluessa toimituksesta. Jos haluatte lisätietoja, vaihdoista/palautuksista kerrotaan lisää toimituksen mukana tulleessa punaisessa kirjekuoressa.

MITEN REKLAMAATIOIDEN SUHTEEN TOIMITAAN?

Pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun jos tavara on mennyt rikki tai ei muuten ole luvatun tasoinen. Saatte luonnollisesti uuden tuotteen täysin veloituksetta.

4. MUUT KYSYMYKSET

PALJONKO TIENAAMME?

Kun myyt 20€ maksavan paketin, saat 5€.

Syksyn kuvasto

SELAA TÄSSÄ >>

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

TILAA TUOTENÄYTE >>