MYYNTIVINKKEJÄ

MYYNTIVINKKEJÄ

GUTZ on kehittänyt joitakin vinkkejä myynnin maksimoimiseksi!

  1. Miksi myytte GUTZia? Asettakaa tavoite! Montako pakettia kunkin myyjän on myytävä, että pääsisitte tavoitteeseen?
  2. Näyttäkää, että myytte GUTZia. Mainostakaa, sekä ennen myyntikautta että sen aikana.
  3. Uskaltakaa kysyä! Tunnette enemmän ihmisiä kuin ehkä luulettekaan, ja moni haluaa auttaa teitä pääsemään tavoitteeseen! Luottakaa tuotteeseen ja pyytäkää tuttuja kokeilemaan GUTZ-tuotteita.
  4. Käyttäkää somea! Kirjoittakaa Facebook-sivulle, Instagramille tai blogeihin, että myytte GUTZ-tuotteita. Linkittäkää tuoteluetteloon ja pyytäkää lukijoita lähettämää viestiä tuotteista, joita he haluavat ostaa.
  5. Kysykää äidin ja isän työpaikoilla, haluavatko työtoverit ostaa uusia sukkia ja alusvaatteita! Pyytäkää äitiä tai isää ottamaan joku päivä luettelo ja tilausvihko mukaan töihin.
  6. Mainospalkit ja mainostaminen. Verkkosivustollamme on runsaasti käytettäväksi tarkoitettua materiaalia, sekä julisteita käytäville ja urheiluhalliin että mainospalkkeja verkkosivustoille. Nämä löytyvät valikosta Myyntimateriaalit.
  7. Lisää tuotenäytteitä. Lähetämme luonnollisesti pientä maksua vastaan lisää tuotenäytteitä. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoittakaa, mitä tuotetta tai tuotteita haluatte esitellä.

Miten se toimii

Aloita myynti

Rekisteröi joukkue osoitteessa gutz.fi. Toimitamme aloituspaketin viikon kuluessa. Täältä löydät niin tuoteluetteloita kuin tilausvihkoja ja tavaranäytteitäkin. Pääset tästä jo käyntiin!

Myy ja tilaa tuotteita

Myy tuotteita laajasta valikoimastamme. Vastaanotettuamme tilauksen, tuotteet pakataan välittömästi. Paketti toimitetaan 10–14 työpäivän kuluessa. Jos tilaatte yli 175 pakettia, toimitus on maksuton ja se pakataan myyjäkohtaisesti.

Toimita ja rahasta

Jaa paketit kullekin myyjälle. Tarkista, että kaikki täsmää. Tämän jälkeen myyjät voivat jakaa omat pakettinsa ja rahastaa niistä. Kerätkää rahat heti, näin tilanne pysyy aina hallinnassa. Kampanja on melkein valmis.

Tarkista joukkueen tulos

Kukin paketti maksaa sisällöstä riippumatta 20€ ja tästä saatte aina pitää 5€. Kirjaudu osoitteeseen gutz.fi nähdäksesi, mitä olette tienanneet. Valmis!