MYYNTIMATERIAALI

MYYNTIMATERIAALI

Lähetämme aloituspaketin kun luokka, joukkue tai järjestö on rekisteröitynyt verkkosivustollamme. Aloituspaketti sisältää esitteitä, myyntimateriaalia ja kuvastoja. Voitte tulostaa tai tilata lisää näitä materiaaleja alla olevista linkeistä.

Selaa kuvasto + tilausvihko 2019 »

ABC Infolehtinen »

Mainos &Logotyyppi»

Voit tilata lisää aloituspaketteja, tuotepaketteja ja julisteita seurallesi ottamalla yhteyttä
Asiakaspalveluumme»

Miten se toimii

Aloita myynti

Rekisteröi joukkue osoitteessa gutz.fi. Toimitamme aloituspaketin viikon kuluessa. Täältä löydät niin tuoteluetteloita kuin tilausvihkoja ja tavaranäytteitäkin. Pääset tästä jo käyntiin!

Myy ja tilaa tuotteita

Myy tuotteita laajasta valikoimastamme. Vastaanotettuamme tilauksen, tuotteet pakataan välittömästi. Paketti toimitetaan 10–14 työpäivän kuluessa. Jos tilaatte yli 175 pakettia, toimitus on maksuton ja se pakataan myyjäkohtaisesti.

Toimita ja rahasta

Jaa paketit kullekin myyjälle. Tarkista, että kaikki täsmää. Tämän jälkeen myyjät voivat jakaa omat pakettinsa ja rahastaa niistä. Kerätkää rahat heti, näin tilanne pysyy aina hallinnassa. Kampanja on melkein valmis.

Tarkista joukkueen tulos

Kukin paketti maksaa sisällöstä riippumatta 20€ ja tästä saatte aina pitää 5€. Kirjaudu osoitteeseen gutz.fi nähdäksesi, mitä olette tienanneet. Valmis!