Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/gutz/www/gutz.fi/wp-includes/functions.php on line 4041
GUTZ KP-75 | GUTZ
Close modal

Kirjaudu myyjänä

Close modal
Tilaa Tuotenäytteitä

KP-75

KP-75 P06- ikäluokka

Referensit

KP-75 ensimmäistä kertaa Gutz-myyjänä

Keravan Pallon -06 ikäluokan jalkapallopojat olivat ensimmäistä kertaa mukana Gutz-kampanjassa syksyllä 2016. Tuotteet olivat monille tuttuja jo entuudestaan, joten niiden laatua ja myynnin vaivattomuutta oli helppo mainostaa Gutzeista vielä tietämättömille. Tienasimme kampanjalla 2.125 euroa tulevan kesän Ahvenanmaan turnausta varten. Tehokkain myyjämme myi huikeat 57 pakettia!

Tilaaminen oli vaivatonta ja vaihtaminenkin sujui melko helposti. Tuotteiden hinta-laatu suhde on loistava ja niiden myyminen helppoa niin laadun kuin selkeän 20 euron pakettihinnoittelun vuoksi. Pakkaukset ovat myös kauniita antaa lahjaksi. Olimme mukana myyntikampanjassa ensimmäistä, mutta emme varmasti viimeistä kertaa!

Terveisin: Anna Saarinen ja Tytti Leino, KP-75 P06- ikäluokka